6 seriale populare care nu mi-au plăcut

seriale populare

Când vine vorba de seriale populare este normal ca părerile să difere. Oricâte persoane ar spune că un anume serial este G-E-N-I-A-L, mereu o să există un Gică Contra care va spune: nu e chiar atât de bun…iar acest lucru este complet normal. Gusturile diferă, așteptările ni se schimbă, ori poate pur și simplu nu reușim să rezonăm cu personajele pe care le urmărim pe ecran.

Astăzi eu sunt persoana aia enervantă care vă spune ce seriale populare nu îi plac. Din majoritatea am văzut cel puțin un sezon, iar în cazul altora sunt chiar la zi. Surrpinzător sau nu, cred că toate sunt disponibile pe Netflix.

6 seriale populare pe care regret că le-am văzut/ început

6. The Crown

Știu, știu, The Crown este minunat. Un serial istoric din care învățăm atât de multe lucruri interesante despre familia Windsor. Cum să nu îți placă așa ceva?

Am văzut primul sezon din The Crown, iar din al doilea nu mai țin minte nimic. Nu îmi place fiindcă e plictisitor, deși subiectul este unul de interes pentru mine. Acțiunea serialului o poți afla din documentare, cărți și inclusiv filmări din tinerețea Elisabetei a II-a.

Nu spun că serialul e prost, pur și simplu nu m-a prins. În schimb mă bucur că un serial istoric e atât de popular.

UPDATE: Am sărit sezonul 3 și am urmărit sezonul 4 într-o singură seară. Ca majoritatea, m-am lăsat vrăjită de povestea Daianei. 

5. Riverdale

Cu Riverdale sunt la zi, deși doar primul sezon mi-a plăcut cu adevărat. Debutase cu o crimă misterioasă, într-un orășel încețoșat precum Mystic Falls, cu o comunitate restrânsă, unde secretele nu au o durată de viață prea lungă. Pe parcurs, Riverdale a devenit o ciobră cu de toate.

Serialul acesta și-a pierdut orice urmă de logică și cu toate astea, încă mă uit la el. Deși nu îmi mai place, continui să mă uit din pură curiozitate. Au început recent filmările pentru sezonul 5 (ultimul) și tare curioasă sunt să aflu ce plot twist-uri au pregătit scenariștii.

UPDATE: Sezonul 5 din Riverdale are de toate. Aștept să apară extratereștii și e complet. 

Btw, dacă ești interesat de un rezumat al serialului Riverdale, am analizat pe blog toate episoadele din sezonul 4. Enjoy!

4. Lucifer

Din punctul meu de vedere, Lucifer este unul dintre cele mai cunoscute, dacă nu chiar cel mai cunoscut serial de pe Netflix. După ce a fost anulat și readus la viață de Netflix, Lucifer a revenit mai în forță ca niciodată.

Am văzut doar primul sezon și consider că a fost destul pentru mine. Eu văd Lucifer drept un NCIS cu un protagonist excelent, dar celelalte personaje mă deranjează. Lucifer e pus undeva pe un piedestal, replici excelente, abilități extraordinare, iar celelalte personaje sunt…meh.

3. The Originals

Pe cât am adorat The Vampire Diaries (deși de la o vârstă înțelegi că nu e vreo capodoperă) pe atât am urât The Originals. Speram din tot sufletul să îmi placă acest serial, în principal fiindcă am adorat povestea vampirilor originali.

Exista mult potențial pentru acest serial dacă ar fi fost creat ca un prequel. Chiar dacă în TVD am avut parte de flashback-uri din perioada în care Klaus și frații săi s-au transformat, un serial dedicat perioadei lor de început ar fi fost perfect. Este clar faptul că am avut așteptări greșite. În schimb, Julie Plec a ales să facă un serial care continuă acțiunea TVD în New Orleans, alături de noi personaje, noi intrigi și plot hole după plot hole.

Atât de mult mi-a displăcut acest serial încât nici nu mai știu unde am rămas cu el.

2. 13 Reasons Why

13 Reasons Why este singurul serial din această listă pe care l-am terminat deși cu fiecare nou sezon l-am urât tot mai mult. I-am dedicat articol după articol pe acest blog fiindcă inițial subiectul mi s-a părut foarte bun pentru părinți și adolescenți.

Primele două sezoane au fost bune, în ciua faptului că doar primul sezon avea la bază cartea ca inspirație. În sezonul 3 plot-ul a luat-o razna, iar producătorii au început să distrugă treptat fiecare personaj. Character development slab și se vede că ultimele sezoane au fost produse doar de dragul de a fi.

1. The Walking Dead

A existat o vreme în care adoram The Walking Dead. Au trecut deja 10 ani de la lansarea acestui serial, dar eu l-am abandonat undeva prin 2016, pe la sezonul 7, conform aplicației TV Time.

În sezonul 7 am ajuns la saturație. Anumite personaje scăpau ca prin urechile acului, chit că erau atacate de zeci, chiar sute de walkeri, în timp ce alte personaje mureau la simpla vedere a unui walker.

Timp de 7 sezoane, Rick și gașca lui au făcut doar trei lucruri: au mers prin pădure, au căutat un loc în care să creeze o comunitate (moșie/ penitenciar/ oraș) și stuffs & things (wink wink).