Riverdale Sezonul 4 Episodul 10 – ce s-a mai întâmplat?

Riverdale Sezonul 4 Episodul 10

Anul 2020 a venit la pachet cu Episodul 10 din Riverdale Sezonul 4. După o scurtă pauză, serialul în care toată lumea are un frate secret a revenit, iar eu sper să aflu cât mai curând deznodământul acestui sezon.

În cazul în care vrei să afli ce s-a mai întâmplat, ori poate nu ai fost pe fază la anumite scene, acest articol este menit să îți prezinte cele mai importante momente și noile indicii cu privire la finalul sezonului. As usual, țin să menționez că acest articol conține spoilere!

Rezumat Riverdale Sezonul 4 episodul 10

Riverdale s-a întors după vacanța de iarnă cu episodul 10 din sezonul 4. Intitulat Friday Night Fights, episodul se învârte în jurul meciului de fotbal Stonewall vs. Bulldog aka. echipele din liceul în care se află Jughead vs. echipa lui Archie. Btw, Archie nu rămăsese foarte în urmă cu școala? Și când au copiii ăștia timp de examene și de teme? Anyway, acest meci tinde să devină periculos, în special fiindcă detective Betty își bagă din nou nasul și începe o anchetă despre metodele nu tocmai fairplay ale celor de la Stonewall.

Între timp, Veronica și tatăl ei încă se ceartă pe o rețetă de rom și din nu știu ce motive ea și Reggie încă se înțeleg, ba chiar beau rom împreună super dandy relaxați. E foarte interesant cum Riverdale își amintește că are și cupluri doar în anumite episoade. Acest serial are doar două moduri prin care arăta dragostea și atracția dintre personaje: ori investighează ceva împreună, ori fac sex oricând și oriunde.

Cheryl pare că a scăpat în sfârșit de familia ei de ciudați, în schimb directorul Honey îi aduce pe cap o nouă antrenoare pentru echipa de majorete. De ani de zile majoretele de la Riverdale s-au crezut într-un musical, interpretând chiar și lângă școala de corecție unde era Archie și dintr-o dată a venit acest Honey să schimbe foaia. Evident că nu îi iese, iar meciul de fotbal este acompaniat de pampoane fluturate pe ritmurile piesei Cherry Bomb.

Probabil singurul big reveal pe care îl aflăm în episodul 10 este legat de Frank, fratele pierdut al lui Fred Andrews, interpretat de regretatul Luke Perry. Mama lui Archie nu se simte confortabil cu întoarcerea lui Frank și îi dezvăluie fiului său faptul că Fred s-a sacrificat de foarte multe ori pentru binele fratelui său. Se pare că Frank e genul acela de rudă pe care nu prea vrei să o vezi fiindcă mai mereu aduce probleme. Fix asta face și în Riverdale fiindcă îi dă lui Mad Dog niște ,,pastiluțe” care să îi dea energie pe teren.

Ce se întâmplă cu Jughead?

Am ajuns și la ceea ce ne interesează pe toți: Jughead! El începe să se simtă din ce în ce mai relaxat în noua sa școală, ba chiar a fost acceptat într-o societate secretă. Printre avantajele noii sale poziții, Jug a fost chemat să dea un interviu la o universitate la care nici măcar nu aplicase și anume Yale, fix universitatea care a refuzat aplicarea lui Betty. Drama se întețește la finalul episodului unde din nou suntem purtați în viitor, unde Betty vine în camera lui Jug (aparent mort) pentru a-i strânge lucrurile. În acel moment vine în cameră și Bret pentru a o confrunta pe Betty asasina. Se pare că producătorii vor să ne convingă de faptul că ea chiar și-a ucis iubitul, însă momentan singurul motiv ar fi acela că el a intrat la Yale…which is weird.

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb