Riverdale Sezonul 4 Episodul 14: How to Get Away with Murder

Riverdale Sezonul 4 Episodul 14

Riverdale Sezonul 4 Episodul 14 prezintă tot ceea ce s-a întâmplat după petrecerea celor de la Stonewall Prep. Finalul episodului trecut a fost cel mai probabil, punctul culminant al sezonului, iar în episoadele ce vor urma, vom afla cu exactitate ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Dacă ai ajuns până aici, te rog să ții cont că acest articol conține SPOILERE. Îți recomand să ieși, dacă nu ai ajuns la zi cu serialul.

Riverdale Sezonul 4 episodul 14

Jughead e mort?

Ultima oară când l-am văzut pe Jughead, acesta era pe jos, cu capul spart, iar Betty stătea în fața lui cu o piatră însângerată în mână. Ce fac cei trei prieteni minunați? Îți aruncă hainele (inclusiv faimoasă căciula a lui Jug) în foc, iar corpul victimei îl ascund într-o râpă din pădure.

În ciuda celor întâmplate, Betty nu pare deloc speriată, ba chiar începe să se comporte precum un detectiv veritabil, în timp ce Archie și Veronica aproape că plesnesc de frică, doar la gândul că Betty ar fi putut fi în stare de crimă. În schimb acasă, fiecare născocește câte o poveste diferită despre motivul pentru care au ajuns în mijlocul nopții, doar în lenjerie intimă în camerele lor.

Betty își expune versiunea

Betty este oarecum interogată despre cele întâmplate. Se pare că după discuția cu Donna nu își mai amintește nimic. Întrebarea rămâne, a fost sau nu în stere să îl ucidă pe Jug? Și cât va dura până toți ceilalți se vor prinde? Pentru a elimina suspiciunile, colaborează cu Charles (fratele regăsit) pentru a unelti un plan malefic. Astfel, Betty își intră în rolul de iubită speriată care îl sună pe FP pentru a întreba de Jughead.

Betty este convinsă că Donna sau Bret l-au ucis pe Jughead, așa că face tot posibilul să găsească probe împotriva lor. Le plantează un microfon în cameră, îl trimite pe Archie să se bată cu Bret, ba chiar înlocuiește piatra însângerată pentru a scăpa de amprentele ei de la locul crimei.

Într-o ultimă încercare de a da planurile celor de la Stonewall Prep peste cap, Betty și prietenii organizează alături de FP o căutare. Astfel, Archie și FP găsesc corpul abandonat al lui Jughead, pe care mai apoi îl identifică la morgă, spre uimirea tuturor celor din oraș.

Deși lucrurile par clare, în Riverdale apar noi zvonuri: moartea lui Jughead este doar o înscenare!

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb