Riverdale Sezonul 4 Episodul 3 – ce se întâmplă pe scurt

Riverdale Sezonul 4 Episodul 3

Episodul 3 din sezonul 4 Riverdale este cel care ne pregătește pentru atmosfera de Halloween. Acțiunea a fost cam grăbită în acesta, dar cel puțin aflăm lucruri noi și ne lămurește cu direcția în care se îndreaptă serialul.

Atenție! Acest articol conține spoilere! Dacă nu ai apucat să urmărești episodul, îți recomand să nu citești. 

Riverdale Sezonul 4 Episodul 3: Dog Day Afternoon

În episodul 3 Jughead începe să înțeleagă că viața sa în noua școală nu o să fie prea ușoară. Unul dintre colegii săi (al cărui nume l-am uitat) se oftică foarte ușor când nu câștigă, chit că este vorba de o simplă temă la literatură și pare în stare să facă orice pentru a-l alunga pe Jug. Între timp Betty își continuă lupta cu Edgar și Ferma. Mi se pare haios cum fiecare personaj se ocupă de problemele sale, deși Ferma este în momentul de față cea mai mare problemă!

Veronica Lodge intenționează să renunțe la numele ei de familie deoarece cu ambii părinți în închisoare și cu trecutul deja pătat, crede că poate începe de la zero sub un alt nume. Well, asta poate o funcționa în Riverdale, dar nu e ca și când presa nu știe deja cum arată sau unde locuiește și ar putea să o pună în continuare pe primele pagini cu tot cu noul nume. În plus de asta, tatăl ei iese din închisoare ori de câte ori are chef fiindcă el este practic proprietarul.

Edgar o amenință pe Betty, iar aceasta în loc să apeleze la noul ei frate Charles, alege să se descurce singură. Astfel, duce Fermei un autobuz plin cu provizii și niște sute de mii de dolari. Polly este eliberată, dar cu o bombă legată de corp, iar mama Cooper este închisă într-o cameră de motel. Polly scapă fiindcă Betty mai nou știe să dezamorseze bombe, iar împreună cu mama ei se duce să îl distrugă pe Edgar.

Archie are nevoie de bani pentru sala de sport, însă mama lui insistă să se mute împreună în Chicago. Archie pare, de asemenea, cel mai încercat personaj. Lui i se întâmplă și bune și rele, ceea ce îl cam împiedică să ia decizii corecte. Cheryl în schimb, continuă să fie o dubioasă. Însă cea mai mare surpriză este bunica lui Cheryl care ne indică existența unor tripleți în familie. Oare Jason și Cheryl mai au un frate sau o soră? Va dura ceva până vom afla ce a vrut să spună prin tripleți, dar sunt tare curioasă ce vor face cu corpul lui Jason, acum că și Toni l-a văzut.

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

P.S. Iată ce ne așteaptă în următorul episod. Episodul 4 va fi lansat de Halloweenului și judecând după trailer, ne așteptăm la o atmosferă destul de spooky. De parcă Cheryl având grijă de fratele ei mort (încă din primul sezon) nu era deja destul de înfricoșător…

Sursa foto: IMDb