Riverdale Sezonul 4 Episodul 12: Men of Honor

Riverdale Sezonul 4 Episodul 12

Riverdale Sezonul 4 Episodul 12 ne-a oferit mai multe indicii despre cliffhanger-ul acestui sezon, însă și o posibilă viziune asupra viitorului personajelor noastre favorite. Fiecare pare să își facă planuri de viitor, cu excepția lui Betty, care e blocată în ancheta ei fără cap și fără coadă, alături de detective mommy.

Episodul 12 din acest sezon este și despre guest stars, actrița Lucy Hale fiind cea care apare în rolul unei prietene din copilărie a Veronicăi. De asemenea, se pare că Lucy va avea parte și de propriul serial, un spin-off al seriei Riverdale, intitulat Katy Keene. Nu știu cum au ajuns producătorii la concluzia că e nevoie de mai mult Riverdale în viața noastră, sau cum de au ales fix extinderea poveștii acestui personaj ambiguu, dar încâlcite sunt căile acestui serial.

Dacă ai ajuns până aici, trebuie să îți amintesc că acest articol conține SPOILERE. Scopul articolului este acela de a recapitula cele mai importante scene din Riverdale sezonul 4 episodul 12.

Riverdale Sezonul 4 Episodul 12

Archie

Archie și unchiul Frank se întâlnesc cu Ted, un prieten vechi de-al lui Frank, care vine cu vești proaste. Se pare că unchiul problematic nu și-a învățat lecția, iar greșelile trecutului încep să îl vâneze. Se lasă cu bătaie, intervine și FP, dar la final, Frank pleacă. Încă un personaj adăugat absolut degeaba în serial.

Veronica

Veronica o arde Gossip Girl în acest sezon. Se duce în New York pentru a se revedea cu vechi prieteni, printre care și această Katy Keene, cu care împărtășește aceleași gusturi în materie de fashion și băuturi fine. Distracția ia sfârșit în momentul în care Veronica află că tatăl ei, Hiram, suferă de o boală gravă.

Cheryl

După cum probabil vă amintiți, la Maple Club afacerea înflorește. Cheryl și Toni își servesc clienții influenți cu faimoasa băutură realizată din maple syrup + mega rețetă secretă a familiei Lodge, însă apare de nicăieri Nick St. Clair. Cine e ăsta? Este tipul plin de el (și de bani) care a încercat să o abuzeze pe Cheryl cu câteva sezoane în urmă. Toni nu rămâne indiferentă, iar cu ajutorul lui Kevin se răzbună pe bogătaș.

Betty și Jug

Îndrăgostiții aceștia doi continuă lupta cu Bret, atât împreună, cât și separat. Betty și Alice încă sunt în căutare de informații compromițătoare despre Bret, în timp ce Jug încearcă să…îl bată la șah?!

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb