Riverdale Sezonul 4 Episodul 19 | Sfârșitul sezonului

Riverdale Sezonul 4 Episodul 19

Cum a fost Riverdale Sezonul 4 Episodul 19? Ciudat, misterios și m-a lăsat cu alte 100 de întrebări. După cum probabil știți deja, sezonul 5 a fost confirmat, ceea ce înseamnă că trebuie să ne așteptăm la un major cliffhanger. Însă ce s-a întâmplat mai exact în ultimul episod al acestui sezon?

ATENȚIE! Acest articol conține spoilere! Dacă nu ai văzut încă episodul, îți recomand să nu mai dai scroll, deoarece nu doresc să îți stric surpriza unui scenariu fabulos, inegalabil…jk, e oribil :))

Riverdale Sezonul 4 Episodul 19

Deși este final de sezon, episodul acesta stârnește și mai multe controverse și dezvoltă noi teorii despre ceea ce s-ar putea să vedem în viitor. Acțiunea se învârte în continuare în jurul balului de absolvire, conflictul pornind de la faptul că Mr. Honey dorește să facă orice să îl anuleze.

Killing Mr. Honey

Judecâng după numele acestui episod, ne putem da seama ușor că Mr. Honey este personajul principal de această dată. Contrar așteptărilor, grupul vesel al Riverdale High alege ca de această dată să se răzbune doar cu gândul. Însă Jug primește un telefon surpriză de la Universitatea din Iowa, pentru o posibilă admitere. Acesta trebuie să scrie o nouă poveste pentru a-și demonstra talentul, iar subiectul pe care îl alege este fix moartea directorului Honey.

Povestea lui Jug este complexă, analizând în detaliu comportamentul celor implicați și reușind să se inspire ,,din mers” de tot ceea ce se întâmplă în jur. Betty o citește fascinantă, însă mi-ar fi plăcut la nebunie să devină ceva real, palpabil, mai ales fiindcă știm cu toții că Betty has a dark side.

Revenind la subiectul episodului, ei bine se pare că toți își amintesc cât de nașpa e Mr. Honey și cât de mult vor să scape de el. Drama cea mai mare? Că nu va avea loc balul de asbolvire. Așa că ce face un grup de adolescenți pentru a-l înfrânge odată pentru totdeauna pe directorul fără scrupule? Îl amenință? Îl îngroapă de viu? Nope. Își cheamă părinții la școală!

Episodul este sub așteptări, lăsând foarte multe plot holes în urmă, iar ultimul minut pare să se dezvolte către apariția unui nou personaj negativ pe care îl vom cunoaște abia în sezonul următor. Se pare că Mr. Honey nu era tocmai băiatul rău, însă cineva, care îi cunoaște destul de bine, vrea să le facă rău.

Sunt curioasă ce se va întâmpla deoarece, teoretic, sezonul 5 ar trebui să îi trimită pe toți la facultate. Crimele se vor extinde și în afara Riverdale? Vor rămâne blocați în oraș? De ce nu putem afla de la cine erau casetele? No more Archie & Betty? Dar cel mai important, ce mai face Chic?!

Vezi ce s-a întâmplat în celelalte episoade:

Sursă foto: IMDb