Cum a fost sezonul 3 din The Marvelous Mrs. Maisel?

The Marvelous Mrs. Maisel sezonul 3

The Marvelous Mrs Maisel sezonul 3 a avut 8 episoade și a fost plin de glume bune, răsturnări de situație și noi intrigi care au zdruncinat linia narativă compusă în sezoanele precedente. Cele mai mari schimbări au avul loc la capitolul idile, viața a amoroasă a protagonistei fiind destul de delicată, dar niciodată tratată ca subiect principal.

The Marvelous Mrs. Maisel sezonul 3

Voi încerca să nu dau spoilere, însă dacă ai ajuns aici, am să presupun că știi măcar despre ce este vorba. Pe scurt, Midge ajunge în turneu, însă se confruntă cu tot felul de situații, deoarece o femeie în stand-up nu este văzută cu ochi buni. Într-o industrie compusă exclusiv din bărbați, Midge este o gură de aer proaspăt, are mereu glumele la ea și este conștientă de mania ei pentru pantofi, haine și make-up.

Recunosc, nu a fost un sezon mai bun decât precedentele și chiar cred că puteau face mai multe. Mi-a plăcut să o văd pe Midge în turneu, însă nu mi-a plăcut felul în care i-au creionat povestea de iubire. De asemenea, în sezonul 3 îl revedem pe Zachary Levi, chiar dacă personajul său nu mai ocupă un rol atât de important în acțiune. Cu toate astea, producătorii au decis să îl readucă și chiar sper să revină și în următoarele sezoane.

The Marvelous Mrs. Maisel sezonul 3 ne-a oferit o nouă latură a protagonistei. O latură sensibilă, nesigură și măcinată de tot felul de întrebări legate de viitor. Nu primește sprijinul pe care și-l dorea din partea familiei, iar viața ei amoroasă este tot mai complicată (de parcă divorțul nu fusese deja destul de complicat!). Din păcate, acest sezon a fost axat mai mult pe dramele personale și profesionale, mai puțin pe glume și pe evoluția ei ca artist. Mi s-a părut că totul mergea înspre rău, iar deznodământul a fost unul trist, dar inevitabil. That’s it, îm rest puteți urmări voi 😀

Cast The Marvelous Mrs. Maisel

  • Rachel Brosnahan
  • Alex Borstein
  • Michael Zegen
  • Marin Hinkle
  • Tony Shalhoub

The Marvelous Mrs. Maisel sezonul 4

Sezonul 4 a fost confirmat pentru 2020. Cu o săptămână înainte de lansarea sezonului 3, Amazon l-a confirmat deja pe următorul. Ținând cont de situația actuală, nu se cunosc foarte multe detalii.

Într-un interviu pentru GoodHousekeeping, actrița Caroline Aaron (care o interpretează pe mama lui Joel, Shirley) a declarat:

“Lumea pe care o știau va fi o lume foarte, foarte diferită. Midge va aduce această lume în această familie și mi-aș imagina că va fi greu pentru noi. Nu știu asta cu siguranță, dar toate regulile se schimbă și hai să vedem ce înseamnă asta. “

Sursă foto: IMDb