Noua serie Inuyasha este în producție | Ce știm până acum

noua serie Inuyasha

Da, ai citit corect, noua serie Inuyasha se află în producție. Un sequel al anime-ului cu care am copilărit cu toții, se pregătește să apară. Ok, poate nu am copilărit toți cu Inuyasha, dar de Dragon Ball sau Sailor Moon tot ați auzit. Însă ce este Inuyasha mai exact?

Inuyasha este un anime difuzat în perioada 200-2004, care prezintă povestea unui semi-demon. Acțiunea este împărțită între epoca feudală și prezent, protagonista Kagome fiind cea care găsește o poartă către trecut, unde creaturile mistice există, iar reîncarnarea este la ordinea zilei. În această lume complet diferită de cea în care duce o simplă viață de elevă, va avea să îl cunoască pe Inuyasha, un semi-demon încăpățânat, care nu pare să se înțeleagă cu nimeni.

În 2009 a fost anunțată o nouă serie, Inuyasha The Final Act, dar au mai fost produse între timp și filme, care nu au însă mare legătură cu acțiunea principală. Trebuie menționat, de asemenea, că anime-ul este inspirat de o manga cu același nume, publicată între anii 1996 și 2008.

Noua serie Inuyasha

După 10 ani de la difuzarea ultimului episod din Inuyasha, aflăm că povestea nu se încheie aici. O nouă serie a fost anunțată de curând și se pare că va face un salt în viitor, pentru a ne aduce la cunoștință noi personaje și cel mai probabil, demoni mai puternici și mai răi.

Noua serie se va numi Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogi Soushi

Utilizatorul de Twitter @RanobeSugoi a distribuit în data de 8 mai a acestui an, ceea ce pare a fi vizualul pentru noua serie. Analizându-l, ne putem da seama de câteva lucruri precum:

  • noua serie se va concentra pe o nouă generație, cel mai probabil, cea a copiilor celor doi frați;
  • analizând trăsăturile feței (+traducerea textului) putem deduce că este vorba de trei fiice, două dintre ele semănând izbitor cu Sesshomaru, în timp ce cea care are urechi este clar fiica lui Inuyasha.

Există teorii conform cărora Rin, fetița de care Lord Sesshomaru avea grijă, ar putea să fi devenit între timp partenera sa. Cea mai plauzibilă variantă este aceea că Sesshomaru a așteptat ca Rin să crească, însă tot rămâne o întrebare: Oare chiar a așteptat? Fiindcă fetele par de vârstă apropiată cu cea a lui Kagome.

“Time passed since the stories of Inuyasha, now the daughters of the brothers will open the door to a new legend.”

Yashahime: Princess Half-Demon

Update 08.10.2020

Titlu în enegleză al seriei este Yashahime: Princess Half-Demon și deja este disponibil vizionării primul episod. După ce l-am văzut, pot spune că mi-am amintit cu drag de toate momentele haioase dintre Miroku și Sango, mai ales fiindcă primul episod face o trecere în revistă a ceea ce s-a întâmplat între timp. Îmi place că nu trece direct la acțiunea din prezent, reușind astfel să facă o călătorie plină de nostalgie prin ceea ce a însemnat pentru unii dintre noi Inuyasha. Cu siguranță voi continua să urmăresc seria, mai ales fiindcă Inuyasha a ocupat un loc special în copilăria mea.