Riverdale Sezonul 4 Episodul 11 – Quiz Time

Riverdale Sezonul 4 Episodul 11

Riverdale Sezonul 4 Episodul 11: Quiz Show a apărut pe data de 29 ianuarie și după cum spune și titlul, s-a axat în mare parte pe un concurs cu întrebări de cultură generală. Echipele concurente au fost compuse din elevi ai liceului Riverdale și bineînțeles, singurele personaje negative rămase, elevii Stonewall Prep, iar despre tensiunea dintre Betty și Bret am putea spune că era atât de intensă încât o puteai tăia cu cuțiul.

Dacă ai ajuns până aici trebuie să îți amintesc că acest articol conține spoilere. Scopul articolului este acela de a recapitula cele mai importante scene din Riverdale sezonul 4 episodul 11 și noile indicii legate de finalul sezonului.

Riverdale Sezonul 4 Episodul 11 – Rezumat

Concursul ne ajută să aflăm mai multe secrete despre misteriosul personaj Bret. Se pare că acesta a fost acceptat la Yale, însă știm deja că nu va apuca să fie coleg cu Jughead. Din moment ce Betty a fost refuzată, suspiciunile ei cresc și îl roagă pe Charles (fratele vitreg apărut de nicăieri) să investigheze situația. După ce află că Bret este doar un copil dintr-o familie înstărită care obține orice își dorește fiindcă își permite, un alt amănunt zdruncină acțiunea episodului. Motivul pentru care Betty a fost refuzată de universitatea visurilor ei este legat de trecutul tatălui ei criminal. Mă întreb serios dacă această dezvăluire nu indică de fapt o reîntoarcere a antagonistului. No body, no death man, right?

Romul și bordelul

În paralel cu acest quiz, Veronica și Cheryl își unesc forțele pentru a crea o nouă rețetă de rom. Nu mă întrebați, nici eu nu știu de când Riverdale a devenit o luptă pe supremația romului. Din moment ce Hiram deține drepturile de folosință a rețetei originale de rom, Veronica a venit cu ideea de a adăuga maple syrup, unind astfel imperiile Lodge și Blossom. Fun fact: piața lor de desfacere se defășoară chiar în incinta bordelului condus cândva de doamna Blossom, reîntoarsă din buncăr pe bună purtate.

Pentru a rămâne aproape tot pe ideea de bordel, Kevin (încă nu am aflat scopul său în serial) a fost ademenit într-un domeniu cel puțin dubios, dar extrem de bănos. Acesta a primit câteva mii de dolari pentru a fi filmat în timp ce un alt bărbat îl….gâdilă! Sigur e o treabă murdară la mijloc, dar presupun că mai durează până vom afla cu siguranță.

Lupul își schimbă blana, dar năravul ba

Archie continuă să aibă încredere oarbă în unchiul Frank (alt personaj apărut de nicăieri) deși acesta creează probleme pe șantier. Fiindcă au probleme cu banii, Frank ia decizia să “împrumute” niște bani pe care să îi joace la păcănele și să îi înmulțească. I-a ieșit schema, doar că de data asta roșcovanul s-a supărat rău de tot pe el și chiar sper să îl alunge. Cel puțin momentan, rolul lui Frank este fix degeaba și pătează memoria lui Luke Perry.

Ce se întâmplă cu Jughead?

Nici în Riverdale sezonul 4 episodul 11 nu aflăm răspunsul la această întrebare. Cu toate astea, apare o scenă cu o Betty din viitor, distrusă de pierderea iubitului ei. Apare în cadru și Archie, vizibil îngrijorat de situația prietenei sale, însă privirile dintre ei și atingerea de la final mă fac să mă întreb dacă nu cumva se va întâmpla ceva între cei doi. În cazul în care ați uitat, în primul sezon al serialului, Betty era de fapt îndrăgostită până peste cap de Archie, nu de Jug. We will see…

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Btw, știați că a fost confirmat și sezonul 5 din Riverdale? Oh boy, oare cât de exagerat va fi scenariul pe viitor?

Sursa foto: IMDb