Riverdale Sezonul 4 Episodul 18: Ce vor face Betty și Archie?

Riverdale Sezonul 4 Episodul 18

Riverdale Sezonul 4 Episodul 18 se numește Lynchian și este mai confuz decât precedentul. Dacă săptămâna trecută aveam parte de un musical și de, probabil, cel mai low-rated episod din istoria Riverdale, de data aceasta se pare că serialul încearcă să își revină. Cu toate astea, Riverdale nu a fost niciodată un serial chill, producătorii aducând tot mai multe plot line-uri pe masă, iar nouă ne rămâne sarcină să deslușim ce naiba se petrece.

Atenție, articolul acesta conține spoilere. Dacă nu ai apucat să vezi episodul, îți recomand să te oprești din citit!

Riverdale Sezonul 4 Episodul 18: Lynchian

Episodul 18 încearcă să repare rușinea episodului precedent. Oricât de talentați ar fi actorii din Riverdale, este puțin probabil ca spectatorii să își dorească un musical în plină anchetă. Sezonul acesta a fost conturat în jurul unor casete pe care locuitorii le primeau, motiv pentru care muzica și alte drame ar trebui puse pe locul secundar.

Veronica

Veronica are probleme, deoarece este descoperită de o bandă concurentă. Afacerea ei cu lichior este pusă în pericol, însă de data aceasta se încăpățânează și alege să creadă că este doar o manevră a tatălui ei. Spre final de episod îl iartă din nou, ba chiar se aliază pentru a-și putea extinde afacerea. Pe scurt, nu se învață niciodată minte și este ușor de manipulat de către familia ei.

Kevin

Kevin gură spartă, duce mai departe vorba despre afacerea cu gâdilat. Ajunge astfel să îl implice și pe Reggie, iar în scurt timp, majoritatea colegilor li se alătură. Doar că Reggie își dorește mai mulți bani și decide să meargă pe cont propriu, lucru care le aduce doar necazuri, inclusiv probleme cu domnul Honey.

Jughead

Întors la Riverdale High, Jug nu mai are chef să învețe. Totul i se pare plictisitor, așa că printre teme pentru școală și date-uri cu Betty, alege să vizioneze casetele și să le analizeze în detaliu, mai ales pentru că una îl vizează în mod clar pe el.

Betty și Archie

Episodul trecut s-a încheiat cu Betty și Archie sărutându-se, iar de data aceasta nu s-au prefăcut deloc. Episodul 18 din sezonul 4 ne dezvăluie o serie de flashback-uri la care nimeni nu se aștepta, în sensul că descoperim că dragostea lui Betty nu era one-sided.

De când au devenit vecini, cei doi s-au înțeles de minune, iar Archie a fost de fapt cel care a făcut primul pas. În sezonul 1, Betty își face curaj să își expună sentimentele, însă Archie o refuză, cel mai probabil din dorința de a nu ruina prietenia minunată pe care o au. Însă dacă analizăm flashback-urile, putem înțelege de ce Betty a fost ani de zile îndrăgostită de roșcovan.

În ciua noilor detalii și a atracției vizibile, cei doi aleg din nou să protejeze prietenia, dar și pe cei pe care îi iubesc, aka. Veronica și Jughead. Personal, m-a întristat, fiindcă eu chiar îmi doream să îi văd împreună, dar pot înțelege că a trecut prea mult timp pentru asta.

Cheryl

Cheryl este vedeta episodului. Speriată de banda care îi amenință afacerea pe care o are cu Veronica și mereu băgăcioasă în treburile lui Betty, aceasta reușește totuși să cucerească episodul. Deși este prima (și singura) care înțelege ce se petrece, are grijă să îi reamintească verișoarei ei (ponytail) că de fapt este îndrăgostită de ideea de Archie, de ceea ce credea că este el. În prezent, Betty și Jughead sunt the dream team, iar asta e tot ceea ce contează. Cuvintele lui Cheryl au fost sincere și la obiect, iar cel mai important, nu i-au negat sentimentele lui Betty, explicând foarte simplu diferența dintre ce simțea când era mică și ce se întâmplă acum.

Riverdale – finalul sezonului 4

Când apare ultimul episod din Riverdale?

Ultimul episod din Riverdale apare pe 6 mai. Acesta va fi finalul sezonul 4, următorul sezon fiind deja confirmat.

Este puțin probabil ca toate misterele să fie deslușite într-un singur episod. Trebuie să aflăm originea casetelor, ce vrea de fapt Charles, ori ce caută Hermosa abia acum în peisaj? Sunt destul de multe întrebări fără răspuns, iar sezonul 5 va fi cu siguranță și mai încâlcit. 

Vezi ce s-a întâmplat în celelalte episoade:

Sursă foto: IMDb