Film Marriage Story cu Adam Driver și Scarlett Johansson

film Marriage Story

După ce vezi un film precum Marriage Story, începi să vezi diferit concepte precum familie, dragoste și cinematografie. Nu este o capodoperă care să îți schimbe viața, dar este un film atât de simplu și de pur, încât te vei îndrăgosti iremediabil de personaje și de felul în care protagoniștii joacă.

Plot

Cuplul este compus din Charlie și Nicole Barber. Charlie este director de teatru, iar Nicole este actriță. El se pregătește de o nouă stagiune, iar ea primește un rol într-o producție care urmează să se filmeze în Los Angeles. Decizia de a alege o producție modernă, în detrimentul vieții de actrițe de teatru, produce un întreg conflict între cei doi soți, mai ales fiindcă ajung să trăiască separat, deși au un copil mic împreună.

Divorțul este iminent, însă emoțiile transpuse apoi și ceea ce ajung să experimenteze fiecare este impresionant. Apare în cadru și Nora Fanshaw, avocata lui Nicole, alături de care luptă pentru custodia copilului. Filmul ne prezintă astfel felul în care societatea privește în general cazurile de divorț și cât de ușor se poate destrăma o căsnicie care părea fericită. Încă din trailer, veți putea observa conexiunea extraordinară dintre cei doi și faptul că divorțul nu este deloc ușor.

Cast Marriage Story

  • Adam Driver
  • Scarlett Johansson
  • Laura Dern, care a primit Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar

Actorii au fost aleși perfect, iar interpretarea lui Adam Driver a fost absolut superbă. Eu una am văzut Marriage Story fix după filmul Star Wars Episode IX The Rise of Skywalker și a fost foarte interesant să văd un actor în două roluri atât de diferite. Dacă în cazul Star Wars e vorba de o poveste care vinde de ani de zile și atrage în special fanii îndrăgiți, în cazul Marriage Story vorbim de o poveste profundă, de sentimente reale și prezentate atât de pur și de convingător pe ecran, încât îți vine să plângi alături de protagoniști.

Opinie personală

Mi-a plăcut mult Marriage Story. Eu l-am văzut drept un film psihologic, dornic să arate spectatorilor o altă față a divorțului și toate probleme care apar odată cu despărțirea într-o astfel de situație. Este un film atât de sensibil, care îți arată emoțiile raw ale protagoniștilor, chit că sunt nervi, înjurături, sau decizii pripite. E un film simplu, dar de efect și nu cred că a fost lăudat degeaba.

Sursă foto: IMDb