Nu am înțeles nimic din Riverdale Sezonul 4 Episodul 17

Riverdale Sezonul 4 Episodul 17

Riverdale Sezonul 4 Episodul 17 a fost unul destul de confuz, un musical în toată regula și cu un final de surprinzător. Știam că va urma un episod plin de muzică, însă acesta a fost unul dintre cele mai fucked-up episoade din întreg serialul.

Btw, dacă nu ai văzut încă episodul 17, te rog să ieși de pe acum deoarece articolul conține spoilere!

Riverdale Sezonul 4 Episodul 17 – Wicked Little Town

Dacă până acum erai deja obișnuit cu episoadele de tip musical din Riverdale, Wicked Little Town este la un cu totul alt nivel. Fiecare personaj își intră în rol, iar principalul conflict pare să fie cel dintre liceeni și directorul Honey. Acesta nu este de acord cu tematica aleasă de elevi, pe motiv că ar fi mult prea explicită și nepotrivită, însă ei argumentează că este de fapt o ocazie ideală de a arăta diversitatea din instituția de învățământ.

În timp ce fiecare personaj are parte de momentul său de glorie, interpretând piese din Hedwig and the Angry Inch, tensiunea dintre cei patru protagoniști crește. Tatăl Veronicăi nu își respectă programările la doctor, iar Jug decide să investigheze cazul casetelor misterioase pe care le primesc locuitorii din Riverdale.

Archie decide să se înscrie alături de prietenii săi la recital, sub numele The Archies, o trupă rock’n’roll care să le amintească tuturor de vremurile din primul sezon, mai ales fiindcă se apropie vertiginos de momentul absolvirii. Episodul este confuz, nu dezvăluie prea multe detalii importante și pare mai degrabă o ceartă ieftină între directori și elevi (care sunt de fapt adulți în toată firea) supărați că nu pot face ce piesă vor ei. De ce nu își fac propria piesă? Nu au nevoie de sala liceului pentru asta…dooh!

Ultimele 5-10 minute ale episodului sunt extrem de tensionate și singurele care chiar mi-au atras atenția. Betty și Archie se sărută din nou, iar de această dată nu mai este o înțelegere între ei, cum era pe vremea când se jucau de-a Jughead e mort. Deși e șocant, eu mă bucur că îi pot revedea pe Betty și Archie din primul sezon, mai ales fiindcă atunci Betty își exprimase sentimentele pentru el.

Ce se va întâmpla în episodul 18?

Vezi ce s-a întâmplat în celelalte episoade: