Riverdale Sezonul 4 Episodul 15: To Die For

Riverdale Sezonul 4 Episodul 15

Riverdale Sezonul 4 Episodul 15 se intitulează To Die For și este unul dintre cele mai încâlcite de până acum. Plot-ul capătă noi nuanțe și devine din ce în ce mai fucked-up, motiv pentru care nu e tocmai ușor de urmărit. Ce noroc pe tine că ai acest articol care îți explică tot ceea ce s-a întâmplat.

Atenție! Acest articol conține SPOILERE! Dacă nu l-ai văzut încă, îți recomand să ieși, iar dacă dorești, poți reveni după ce urmărești episodul.

Riverdale Sezonul 4 Episodul 15

Ce s-a întâmplat?

Ultima dată, scenariul ne-a lăsat cu gura căscată, deoarece Jughead era mort. Oare chiar așa să fie? Suspiciunile cresc, iar în episodul 15, Archie, Veronica și Betty sunt anchetați pentru uciderea bunului lor prieten.

Între timp, Alice Jones se ocupă de filmarea unui documentar care urmărește terifianta crimă a lui Jughead. Întreaga dramă începe să trezească întrebări printre locuitorii orașului, o parte dintre aceștia fiind îngrijorați de faptul că un nou killer este liber pe străzi, iar alții fiind destul de siguri că totul este oar o înscenare.

F.P. confirmă faptul că Jughead a fost găsit inconșient, lovitura fatală fiind provocată de o piatră. Odată recunoscut cadavrul la morgă, are loc înmormântarea, la care Betty decide să îi invite și pe colegii de la Stonewall Prep. Din moment ce sicriul este mereu închis, Donna insistă că nu este de fapt niciun cadavru, provocând o întreagă scenă.

Cea mai ciudată scenă este cea în care Alice cere să intre în cameră de interogatoriu pentru a vorbi cu fiica ei. Aceasta spune că știe că ea este vinovată, dar că totul va fi în regulă. Well, thank you for your support mom! Se pare că tot mai multe personaje încep să creadă că Dark Betty s-a întors, iar Archie și Veronica vor înfunda pușcăria pe nedrept.

La final, apare scena care dă peste cap întreg plot-ul. Betty și Archie au parte de o discuție sinceră, în care Betty recunoaște că este speriată și că se simte presată să recunoască o faptă de care nu își aduce aminte. În semn de maximă prietenie, Archie o sărută! Say whaat? Ca spectator, nici măcar nu apuci să îți revi, căci Cheryl deja filmează întregul moment, iar Veronica face un scandal monstru, interpretând rolul iubitei geloase. Pentru că da dragii mei, totul a fost doar un rol! Ori poate chiar să i se fi aprins călcâiele lui Archie după Betty?

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb