Riverdale Sezonul 4 Episodul 13: The Ides of March

Riverdale Sezonul 4 Episodul 13

Riverdale Sezonul 4 Episodul 13 se apropie tot mai mult de deznotămânul sezonului. Se pare că de data aceasta, protagoniștii noștri nu se vor mai confrunta cu personaje negative puternice și puteri paranormale, ci cu puști normali, de vârsta lor.

Fiecare încearcă să își vadă de viața sa liniștită din Riverdale, mai ales fiindcă absolvirea se apropie. Episodul debutează cu Archie jonglând între sala de sport și Andrews Construction, iar lucrurile nu par să meargă conform planului.

Dacă ai ajuns până aici, țin să îți reamintesc faptul că aceste articole au scopul de a recapitula acțiunea episoadelor. Așadar, dacă nu ești încă la zi cu serialul, îți sugerez să te oprești aici, deoarece articolul conține SPOILERE.

Riverdale Sezonul 4 Episodul 13

Archie

Roșcovanul se gândește serios să renunțe la o parte dintre sarcinile sale. Deși este încă elev de liceu, acesta încearcă să facă față activităților de la sala de sport unde ajută copiii, dar și cu compania tatălui său. Între timp, domnul Honey, aka. directorul liceului, îi spune că nu mai are nicio șansă să aplice la colegiu, ceea ce îi accentuează anxietatea ori de câte ori se uită la Veronica, iubita lui perfectă, cu un viitor deja planificat până la cel mai mic detaliu.

Veronica

Ronnie este foarte supărată că tatăl ei e bolnav, dar acesta a ales să îi spună lui Hermosa (sora vitregă și nașpa), dar ei nu. Chestia asta nu doar că o enervează, dar o face destul de horny, lucru pe care eu una, nu pot să îl înțeleg. Serialul este cu adolescenți, și cel mai probabil urmărit de adolescenți, dar nu cred că sexul în clasă e soluția pentru problemele de comunicare din familia ta de bogătași.

Betty și Jughead

Cei doi amorezi continuă să viseze la romanul lui Jug, doar că Betty îi face atât de multe probleme, încât reușește să îl alunge pe iubitul său din Stonewall Prep. Nervos, Jug decide să își reaprindă spiritul de serpent și să se răzbune în stil mare pe foștii săi colegi. Cum face asta? Îți ia geaca de băiat rău, pe sistemul jiacă di piele am, oleacă di bătaie știu, plus o mască de iepure turbat. Cu toate astea după el merge la o petrecere tematică a înfumuraților de la Stonewall Prep, unde ghici ce, vin toate personajele principale din Riverdale High.

Odată ajunși la party, Veronica și Archie fac ceea ce știu ei mai bine (sex), iar Betty este invitată de Donna la o plimbare prin pădure. Donna începe să îi povestească lui ponytail despre partea dark a lui Betty și tangerine, un trigger word care declanșa această parte a protagonistei. Următoarea scenă ni-l arată pe Jughead cu capul țăndări pe jos și pe Betty cu o piatră însângerată în mână. Pam pam paaaam!

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb