Riverdale Sezonul 4 Episodul 4 – ce se întâmplă pe scurt

Riverdale sezonul 4 episodul 4

Riverdale Sezonul 4 revine cu episodul 4, lansat special de Halloween și care poartă același nume. Mă aștept la personaje costumate, o petrecere tematică și mai mult mister. Episodul trecut s-a terminat cu Betty și Jughead găsind în pragul casei o cutie în care se afla o casetă video. însă fără datele expeditorului sau vreun mesaj.

Atenție! Acest articol conține spoilere! Dacă nu ai văzut încă episodul își recomand să te oprești din citit!

Riverdale sezonul 4 episodul 4

Riverdale Sezonul 4 Episodul 4 – Recap

Episodul 4 din cel de-al patrulea sezon din Riverdale debutează cu vizionarea casetei de către Jughead, FP, Betty, Charles și Alice. Se pare că cineva a filmat casa lor timp de 6 ore, însă partea creepy abia acum urmează. Betty nu este singura care a primit o astfel de casetă, ci majoritatea cetățenilor din Riverdale, lucru care cu siguranță provoacă o stare de neliniște.

Nu știu dacă vă amintiți, dar Jug împreună cu sora și tatăl său locuiesc de ceva timp în fosta casă a familiei Cooper. Betty locuiește și ea cu ei, iar de când s-a întors Alice din Fermă, se tot giugiulește cu FP. Cineva să le spună oamenilor ăstora că și copiii lor sunt împreună! Stop them! It’s just gross!

Se apropie Halloween-ul și toată lumea se întreabă cine va primi următoare casetă. Între timp, Toni reușește să o convingă pe Cheryl să îl îngroape odată pentru totdeauna pe Jason. Tot în episodul patru ni se confirmă teoria conform căreia Cheryl și Jason erau inițial tripleți. Un al treilea frate, pe numele său Jullian, ar fi fost înghițit de Cheryl când se aflau în pântecul mamei Blossom.

Și tocmai când credeai că Riverdale nu poate fi mai dubios de atât, toți copiii se costumează în The Black Hood, Veronica este atacată de un serial killer, iar Jughead este închis într-un sicriu (în semn de bun venit). Episodul acesta este atât de fucked up încât nici măcar nu mă mai miră faptul că Charles ascunde ceva. De fapt, mă aștept ca el să fie următorul Black Hood.

Finalul episodului ne dezvăluie în schimb încă un hint legat de soarta lui Jughead. Ne reamintim că la finalul sezonului 3 ne-au da impresia că în sezonul 4 Jughead va fi omorât. Ei bine, în episodul 4 al sezonului 4, finalul îi prezintă pe FP și Betty la morgă, pentru a recunoaște cadavrul lui Jug. Cât va mai dura oare tot acest suspans?

Află tot ce s-a întâmplat în sezonul 4 până acum:

Sursa foto: IMDb