Ce se întâmplă cu festivalurile în 2020?

festivalurile în 2020

Festivalurile de muzică vor fi diferite în 2020. Oricât de mult am fi sperat ca lucrurile să revină la normal cât mai curând, majoritatea evenimentelor de anul acesta au fost anulate sau reprogramate. Astfel de măsuri sunt necesare și din păcate, inclusiv festivalurile au o soartă incertă în acest moment.

Festivalurile în 2020

Anul acesta, cel mai probabil, nu ne vom bucura de vreun festival, poate abia în toamnă, însă nici acest lucru nu este sigur. Din fericire, Untold și Neversea au venit cu o idee care să împace pe toată lumea și anume: ANYTIME Pass.

Cu ANYTIME Pass, vei putea participa la oricare dintre următoarele 3 ediții, la alegere. Dacă ai deja un abonament Untold și/sau Neversea, îl poți schima în ANYTIME Pass și poți, de asemenea, să îți achiziționezi direct un astfel de pass. În acest fel, poți participa la un nou capitol magic, compus din muzică electronică, atmosferă inedită și amintiri de neuitat.

Eu una am abonamentul achiziționat pentru anul acesta, dar cel mai probabil îl voi schimba pentru a avea acces la ediția din 2021 sau 2022. 😀

Inițiativa UNITED

În luna aprilie, organizatorii Untold și Neversea au trimis ajutoare pentru construcția spitalului mobil din Constanța. Prin intermediul inițiativei UNITED, șase tiruri cu echipamente care erau inițial pregătite pentru logistica festivalurilor, au fost transportate către Constanța.

Situația a evoluat de la o zi la alta într-un mod galopant și pentru că nevoile celor din prima linie nu puteau aștepta, UNTOLD a instituit un fond propriu de 100.000 euro, din care s-au făcut diverse achiziții urgente, solicitate de autorități, urmând ca acest fond să crească odată cu alăturarea partenerilor comerciali ai inițiativei”, se arată într-un comunicat al UNTOLD.

UNTOLD LA TINE ACASĂ DE 1 MAI

Și fiindcă astăzi sărbătorim ziua de 1 mai de acasă, cei de la Untold, vor difuza un festival televizat, disponibil online pe Youtube. Show-ul Overnight va fi asigurat de DJ Pascal, începând cu orele 22, iar apoi vei putea asculta set-urile lui Dimitri Vegas, Lost Frequences, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila.