11 luni de seriale | TV Time

Netflix

De când mă știu am fost absorbită de seriale, am îndrăgit personaje și mi-am făcut liste peste liste cu episoadele văzute.

Începusem acum mulți ani cu un cont pe myanimelist. Uitam foarte repede numele unui anime pe care îl urmăream, sau urma să îl urmăresc, mai ales dacă era on-going. Timpul a trecut, interesul meu pentru anime a scăzut la fel și calitatea memoriei mele. Fiindcă nu reușesc să recuperez parola! Măcar am reținut ce username aveam și pot vedea ce fană înrăită eram în școala generală și în liceu.

Când am devenit obsedată de dramele coreene mi-am făcut cont pe mydramalist. Aici cred că am pus sute de drame la plan to watch. Era singurul loc în care puteam contoriza într-un mod eficient dramele urmărite fiindcă în cazul acestora îmi era chiar imposibil să rețin numele. Cu toate astea, rămâneau serialele americane.

Acum am aplicația TV Time unde pot combina toate listele mele. Ar fi fost mișto să le fi dat import, dar nu m-a deranjat să pun fiecare serial pe rând. Partea cea mai mișto este că dacă te uiți la un serial on-going, aplicația te anunță când apare următorul episod.

Folosesc TV Time pentru a nota unde am ajuns cu un anime, un serial, o emisiune, sau chiar o telenovelă. Nu trebuie să rețin numele tuturor căci aplicația are o secțiune de top matches care îmi recomandă în funcție de genurile favorite ce serial am mai urmărit, ori voi avea de gând.

Eu sunt happy că pot în sfârșit să pun la un loc Pokemon, Rebelde, Teen Moms, Westworld și Nobuta wo Produce. Și ca să vă demonstrez cât de variate sunt gusturile mele, vă las mai jos profilul meu:

TV Time aplicație

 

Încă nu îmi vine să cred că am petrecut 11 luni practic în fața unui ecran. Pun pariu că jumătate din timp m-am îndopat cu telenovele, iar acum mă laud cu Altered Carbon și seriale fancy :))

Sunt și alte funcții pe care sincer nu le folosesc, dar în urma recenziilor citite, aparent pe oameni îi atrage. Poți crea o comunitate în jurul serialului favorit. Poți lăsa comentarii (simple, memes, gifs ori video) și îi poți stălkui pe prietenii tăi. În sensul că puteți vedea ce seriale urmăresc, atât…cred.

Aplicația este disponibilă gratuit pe iOS și Android, dar vă puteți loga și de pe browser. În felul acesta îți poți actualiza oricând profilul.

Happy binging! 

litera.ro