Am încercat să pictez urmărind un tutorial de-al lui Bob Ross

Pictura Bob Ross

În cazul în care nu știți cine este Bob Ross mă întreb serios la ce vă uitați voi pe Youtube.

Robert Norman Ross (1942-1995) a fost un pictor american și gazda unei emisiuni numite The Joy of Painting timp de mulți, mulți ani.

Am văzut că este un fel de challenge pe Youtube, iar când am văzut că până și Jennei Marbles i-a ieșit bine, normal că am încercat și eu.  M-am mai uitat la câteva fete și se pare că ele au pensule Bob Ross. Gotta step up my game! 

Aceasta este pictura pe care am încercat (și eșuat) să o creez:

Observați vă rog calmul lui. Are o voce caldă și se vede bucuria pentru ceea ce face. Bob Ross reușește să facă pictura să pară floare la ureche. Nu trebuie să vă placă pictura pentru a admite că acest om are puterea de vă oferi o stare de liniște și pace interioară. Bob Ross este părintele ASMR și vă recomand cu drag să îi urmăriți episoadele.

Acesta este rezultatul meu:

Bob Ross Tutorial

Nici eu nu știu ce este cu acel nor negru/mov care pare că a mâncat cam mult, dar hey, probabil e un semn că ar trebui să rămân doar la urmărit tutorialele lui Bob Ross. cu toate astea, îmi doresc să exersez. Voi investi în pensule și șevalet deși este un domeniu de care mereu am fugit. Oricât de mult îmi place să desenez, țin minte că în școală uram când eram nevoită să pictez.

Am vrut să împărtășesc cu voi asta fiindcă deseori mă dau bătută. Merg pe ideea că le va ieși altora cu siguranță mai bine orice aș face. Este adevărat, doar că nu o să inventeze nimeni mâine roata. Toate s-au făcut deja, așa că încerc să mă bucur cât pot de mult de orice hobby îndrăgesc.

P.S. Mă pricep mai mult la pictat tricouri