Recomandare serial spaniol: Oscuro Deseo/ Dark Desire

serial Oscuro Deseo

Un serial precum Oscuro Deseo îți atrage atenția imediat prin aspectul dark, muzica tipică pentru un thriller și castingul care te duce într-o călătorie spre copilărie. Protagonista este Maite Perroni, fostă membră a trupei Rebelde, iar alături de ea joacă Alejandro Speitzer, acest nou Massimo al Netflixului.

Dacă nu te-ai prins deja, vorbesc despre serialul Dark Desire, o nouă adiție Netflix care promite senzații tipice unui thriller, cu tentă de 50 Sahdes of Grey și spaniolă.

Plot serial Oscuro Deseo

Maite Perroni interpretează personajul Almei Solares, avocată, doctor în drept și profesor universitar. Aceasta este căsătorită cu Leonardo, cu care are o fiică, Zoe. Alma simte de ceva timp că ceva scârțâie în căsnicia ei și astfel începe să creadă că soțul ei este infidel.

Curpinsă de îndoieli și convinsă de buna ei prietenă, Brenda, Alma acceptă să petreacă o seară a fetelor în club. Astfel ajunge să îl cunoască pe Dario, un tânăr carismatic, vizibil mai tânăr, care o cucerește instantaneu. Comportamentul său este destul de tipic, dovadă că Netflix a înțeles că personajele precum Massimo și Grey prind la public.

După o noapte intensă petrecută alături de Dario, încep să se petreacă tot felul de fenomene stranii. Problemele par să nu mai părăsească familia Solares. O crimă comisă în urmă cu mult timp ajunge din nou în atenția poliției, iar Dario se dovedește a fi un personaj cu multe secrete.

Serialul devine astfel o cursă misterioasă la finalul căreia trebuie găsit un vinovat. Nu este o capodoperă, dar reușește să te mențină atent, iar fiecare episod dezvăluie noi detalii care îți vor da peste cap teoriile concepute inițial. Chiar în momentul în care crezi că ai reușit să rezolvi enigma, apar noi probe care incriminează un alt personaj.

Oscuro Deseo are în prezent un singur sezon cu 18 episoade a câte 30-39 de minute. Genurile în care se încadrează sunt Drama, Mystery, Thriller, dar cu accent pe Fifty Shades. Dacă te vei uita la serial, cu siguranță te vei enerva că nu îți vei da seama de la început cine este criminalul, dar îți garantez că merită așteptarea.

Personajele principale din Dark Desire

Marele avantaj al acestui serial este reprezentat de numărul relativ mic de personaje. În prim plan îi avem pe Alma, Leonardo, Brenda, Dario și Esteban. Îi mai întâlnim pe Zoe și Edith, iar restul personajelor nu sunt extrem de importante pentru poveste.

Alma este o femeie superbă, inteligentă și cu o carieră de invidiat. La prima vedere pare să ducă o viață perfectă, însă realitatea este cu totul alta. Pe parcursul episoadelor, Alma se dovedește a fi un personaj nesigur în forțele proprii, ușor de manipulat și extrem de sensibil. Cu toate astea, dragostea pentru familie și cea mai bună prietenă a ei, o ajută să treacă mai ușor peste toate problemele.

Leonardo aka. soțul pseudo-infidel este judecător. Este un om care ține enorm la cariera sa și este iubit de oameni, însă și cele mai bine intenționate persoane ascund de fapt secrete despre trecutul lor. Pentru mine, Leonardo a fost cel mai urât personaj dintre toate datorită personalității sale oribile și deseori enervante.

Despre Brenda nu știm prea multe. Ce este cert este că e cea mai bună prietenă a Almei și o apropiată a familiei acesteia. Este interesant că cele două nu se aseamănă deloc, Brenda fiind spiritul libertin, mereu dornică de noi aventuri. Pentru a afla mai multe despre ea va trebui să urmărești serialul.

Dario este motivul pentru care o mare parte din public s-a apucat de fapt de acest serial. Este tânăr, atrăgător, posesiv și secretos. Rețeta pe care se bazează majoritatea producțiilor recente.

Esteban este fratele lui Leonardo, dar și un bun prieten al familiei Solares, cât și al Brendei. Este un personaj inteligent, mereu cu vorbele la el și eu aș zice că seamănă puțin cu Ryan Reynolds.

Cui recomand serialul?

Dacă îți plac serialele încâlcite, pline de mister și nu te deranjează scenele *fierbinți*, atunci acesta este serialul perfect pentru tine. De asemenea, cu ajutorul acestui serial îți poți repeta cunoștințele de spaniolă.

Când apare sezonul 2 din Oscuro Deseo?

Cel mai probabil în 2021. Oscuro Deseo este încă un serial nou lansat, iar Netflix a confirmat deja că va exista și sezonul 2.

Sursă foto: IMDb