Serialul Game of Thrones aniversează 10 ani de la lansare

Serialul Game of Thrones

Zilele trecute citeam că serialul Game of Thrones a împlinit 10 ani de la lansare. Am fost surprinsă să văd că a trecut atât de mult timp de la apariția unuia dintre serialele mele favorite, doar că pentru mine timpul a trecut diferit fiindcă l-am început abia prin 2016.

Serialul Game of Thrones – 10 ani de la lansarea faimoasei producții

Pe data de 17 aprilie 2011 HBO difuza primul episod în ceea ce avea să devină unul dintre cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor. Producția a avut la bază seria A Song of Ice and Fire scrisă de George R.R. Martin și care în prezent însumează 5 volume, iar pentru celelalte două cărți încă așteptăm o dată oficială de lansare.

Deși producătorii au respectat destul de bine detaliile din complexul Westeros, a existat mereu riscul că serialul va ajunge din urmă cărțile. Primele temeri au apărut la finalul sezonului 3, perioadă în care autorul era încrezător că va lansa curând următoarele cărți.

Odată cu finalizarea sezonului 5, temerile au devenit realitate, iar plot line-ul serialului nu a mai avut din ce carte să se inspire. Acestea fiind spuse, nu e de mirare că finalul serialului (sezonul 8) a fost sub așteptările fanilor.

The Iron Anniversary

HBO a marcat aniversarea unei decade de la lansarea serialului printr-o sărbătoare care va dura o lună de zile. The Iron Anniversary va putea fi celebrată prin intermediul unei pagini web interactive, unde va exista și un MaraThorne cu episoadele din primul sezon. 

Pe pagina HBO Max dedicată fanilor GOT din întreaga lume vor fi disponibile și peste 150 de interviuri cu membrii echipei, imagini behind the scenes, trailere și alte clipuri. 

Noi seriale inspirate de universul GOT sunt în producție la HBO

Universul GOT nu s-a încheiat odată cu sezonul 8 al serialului. HBO are în producție noi proiecte precum: House of Dragon, 9 Voyages, 10.000 de nave, Dunk & Egg și un alt poiect amplasat în faimoasa mahala din King’s Landing.

Câte sezoane are Game of Thrones?

Game of Thrones a rulat între anii 2011-2019 și are în total 8 sezoane.

Unde găsesc Seria Cântec de gheață și foc?

Îți recomand să verifici site-ul editurii Nemira pentru a vedea ofertele pachetului Seria Cântec de gheață și foc.