Trezitul la 4 dimineața

Am început să îmi pun alarma la 4 dimineața anul trecut. I-am auzit deseori pe cei din jur numindu-mă nebună fiindcă îmi rup o oră de somn pentru a vedea noul episod din Game of Thrones.  Am făcut chestia asta tot sezonul trecut, iar sezonul acesta nu am vrut să fiu mai prejos. Cu toate acestea, primul episod m-a dezamăgit, al doilea a fost mai bun, dar am considerat eu că al treilea nu mai merită osteneala.  Doamne cât regret! *Am pus poză din Dubrovnik ca să spăl rușinea*

Disclaimer: continuarea articolului conține spoilere!

După muuult timp, Game of Thrones a avut un episod genial! Nu mă înțelegeți greșit, este serialul meu favorit,  DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR cred că a observat toată lumea cum ni se băga o intrigă la început și tot trăgeau de poveste și se scoteau cu ultimele două episoade (epice). Întâlnirea pe care mulți fani o așteptau, cea dintre Jon și Deny s-a întâmplat între timp și poate că nerăbdarea i-a făcut să hăckuiască serverele HBO și să pună pe interneț scenariul și următoarele 2 episoade TEHEE!

Eu rămân la părerea mea cum că GOT este acel serial la care te vei uita indiferent cât de atacat vei fi de spoilere. Este un serial mult prea bun ca să îl lași să îți scape printre degete.

Și ce fan e acela care nu își face teorii?  Citesc pe internet teorii, căci mă intrigă să descopăr ce se adeverește și ce nu, dar mai fac și eu câteva idei pentru mine. Spre exemplu:

  1. Deny și Jon nu se vor înțelege. Jon se fâstâcește în jurul femeilor și întâlnirea lor mi-a dat impresia că niciunul dintre ei nu știa cum să se adreseze încât să lase o impresie bună. Nu spun că nu s-a văzut o chimie, că nu sunt minunat de frumoși împreună, dar nu e…nu e ce trebuie domnule! Eu una nu susțin acest cuplu fantezist, nu îi văd rostul, vreau doar o colaborare profesională între ei :))
  2. Deny nu va cuceri cele 7 regate. Ne amenință că va face asta din primul sezon. Are ca aliați și sfătuitori oameni puternici și foarte inteligenți, însă acea luptă între hai să fac bine, să fie pace, dar să îmi îngenuncheze toți mi se pare că o transformă într-o regină pe care nu o poți lua în serios. Cel puțin în episodul 3 mi s-a părut că se comporta precum o fetiță răsfățată neamuzată de clovnul curții (aka. Jon) și pe care a cizelat-o tata Tyrion.
  3. Nici Jon nu va sta pe tron. Dintr-un motiv foarte simplu: are un suflet bun. A reînviat din morți, nu cred că ni-l vor pune pe tron doar ca să aibă aceeași soartă precum Ned și Robb.
  4. Bran și Arya vor deveni vedetele acestui serial. Sunt puternici și nu toate personajele sunt conștiente de acest lucru. Presimt ceva mișto din parte lor.
  5. Littlefinger este mai important decât pare. Poate spun asta fiindcă e personajul meu preferat, dar este cel mai viclean și este cel care a făcut orice ca să îi fie lui bine. Uitați-vă la Sansa! Sansa a trecut prin atâtea din cauza lui și totuși, nu l-a alunga. Aș aplauda dacă i-aș vedea căsătoriți și domnind împreună măcar peste Winterfell. Deși sunt conștientă că zilele îi sunt numărate, consider că mai are un as în mânecă pentru acest sezon. Celălalt viclean, cel care ține cu poporul, s-a dus la Deny. Littlefinger se gândește doar la el, trebuie să facă el ceva măreț curând :)) *fingers crossed*

ffs

Pentru teorii mișto și explicații pe îndelete recomand acest canal. Dacă vreți să vă amuzați, recomand acest canal. Same dude, abordări diferite.