Cel mai tare BLP sau cel mai tare Untold?

Încă nu m-am decis dacă să spun că vom avea parte de cea mai tare ediție BLP fiindcă se va organiza în cadrul Untold, sau cea mai tare ediție Untold fiindcă se organizează BLP acolo… grea decizie.

Este a treia ediție #BLP din acest an și a patra la care particip. Cu muncă asiduă din partea organizatorilor, Bloggers Lan Party a ajuns și la Untold. Eram al naibii de sigură că voi spune pas festivalului anul acesta, dar acum două săptămâni mi s-au dat planurile peste cap. Mă credeți că până și colegii de muncă mă întrebau ,,Cum măi Andreea, ratezi tu Untold-ul anul acesta?”

Hai să vă prezint oferta de anul acesta: Înainte de Hardwell, Martin Garrix, sau Afrojack, joci o Fifa, iei un loc, îți pui căștile și te joci Quake Champions. Why the hell not?

Este deja a cinșpea ediție BLP și o să țină 4 zile, sau mai bine zis 5 nopți :)) Este pentru prima oară când evenimentul se întinde pe atât de multe zile și mă aștetp să fie o experiență inedită.

Joi și vineri sunt antrenamentele și înscrierile. Vă așteptăm când puteți voi (după Dub Fx, sau  înainte de stat la coadă la gogoși) la standul BLP între orele 18.00 – 00.00, iar în weekend la campionate. Sper că v-ați înscris căci sunt 500 de locuri pentru cititori 😮

Marea finală se joacă duminică și Legion by Lenovo oferă premiile:

LOCUL 3: MOUSE USB OPTICAL GAMING PRECISION GX30J07894 LENOVO
LOCUL 2: HEADSET Y GAMING GXD0J16085 LENOVO
LOCUL 1: Y GAMING KEYBOARD LENOVO

Abia aștept să vă povestesc experiența de la Untold de anul acesta. Până vin articolele și multele postări pe Facebook și Instagram vă las articolele despre edițiile trecute: #BLP12 #BLP13 #BLP14.