Ce-i trebuie unui festival ca să fie perfect pentru tine?

Hello!

Cât voi citiți, eu (sper) mănânc o gogoașă de la mama ei din Cluj. Încă mă chinui să revin la programul normal de postat zilnic, dar până atunci am o curiozitate. În ultimele săptămâni am vorbit doar despre festivaluri și am descoperit că foarte multe cunoștințe le frecventează. Uneori ajungi să te zbengui la nu știu ce scenă cu un om cu care nu ai schimbat mai mult de două vorbe înainte. Însă ajunsă acasă dezbat cu oamenii ce și cum și ajungem să scoatem mai mult chestiile negative. Nu mi-a plăcut la main stage, a fost coadă acolo, organizarea a lăsat de dorit, etc. 

Pentru că anul acesta ajung la 3 festivaluri (Neversea, Untold, Summer Well), sunt curioasă ce ați vrea de la un festival încât să vă întoarceți acasă super fericiți. Încep eu:

  1. Să fie doar în weekend căci concediul meu s-a dus. Poate îmbătrânesc, dar multe zile de bumțăială și nopțile fără somn mă dărâmă;
  2. Să fie muuuuuulte toalete;
  3. Să fie într-o zonă la care să am ușor acces și posibilități de agrement/ haleală și în afara festivalului. Acesta e unul dintre atuurile Untold. Clujul este foarte frumos și poți oricând să ieși din parc și să mănânci cu bonuri de la KFC, ori să eviți cozile de 3 ore de la gogoși și să îți iei una cu 3,5 lei din centru;
  4. Să fie niște ore decente. Cum să puneți frate un DJ să mixeze la 4 dimineața? Nu mai dorm de ani de zile mai mult de 6 ore pe noapte, dar asta doar fiindcă trebuie să fac altceva, că dacă aș putea…aș rupe patul de somn. Mi se pare cam exagerat, iar eu personal am de gând să rup sacul de dormit de somn când va mixa Hardwell!
  5. Să pot achita cu brățara de acces. Asta e deja bifată. Good job!

Voi ce așteptări/pretenții aveți de la un festival? De cozi mai mici nu am spus fiindcă stai la coadă doar dacă vrei. Când e coada foarte mare și nu pare să se miște, te miști tu. Cozile se formează fiindcă în general lumea alege standul cel mai apropiat de main stage/ căile de acces.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.