Summer Well – Festivalul la care te simți ca într-o vacanță bine meritată

Summer Well are ca slogan ,,A festival like a Holiday și hell yeah, chiar așa te simți!

Am fost pentru prima oară la acest festival, deși numără deja de 7 ediții. Am scris despre acest festival în 2014 și vă las aici link ca să vedeți cum scriam pe atunci.

Înainte să urlați ,,DA DĂ UNDE AI BANI, DAI BANII PĂ PROSTII” , dați-mi voie să spun că am avut acreditare de presă la acest festival, dar aveam și bilet 😊) Plus că trebuia să fiu voluntar de fapt. Programul de la muncă nu mi-a permis să mă învoiesc pentru a face mica instruire înainte de festival, așa că am rămas cu acreditarea și am oferit altcuiva biletul achiziționat. Thankies Summer Well for this! Hugs and kisses!!

Eu nu am ajuns la seara de picnic de vineri și am început în forță sâmbătă cu o coadă de o oră la tatuaje :)) Eram tare speriată că voi pica de somn. Chiar și acum când scriu sunt ruptă de somn, căci nu prea am rueșit să recuperez orele nedormite. Însă Summer Well nu este despre zbenguială, fuga între scene sau urcat de scări. Toată lumea vine ca să se relaxeze, să asculte muzică bună și să își etaleze florile din păr și sclipiciul de pe sâni. DACĂ VII LA UN FESTIVAL FĂRĂ SCLIPICI, VII DEGEABA! Eu mi-am pus sclipici doar pe meclă. Fiecare, cu ce are.

Duminică a fost ziua cea mare. Două nume mari pășeau pentru prima oară pe o scenă din România: Nothing but Thieves și Birdy! Oh boy, cât entuziasm! Ne-am decis să mâncăm înainte ca să avem energie, dar am ales Latin Pizza. Vă amintiți că spuneam despre Summer Well că nu e despre fuga între scene? Just kidding! Am terminat de mâncat și când ne-am uitat la ceas am realizat că intrau pe scenă NBT. Dă-i ți fugi mămică! Pentru că acolo lumea e chill, eram singurii tembeli care alergau ca să prindă loc în mulțimea adunată la scenă. Băieții au fost minunați. Mai vreau! Sunt foarte fericită că i-am văzut live, mai ales că i-am descoperit abia acum câteva luni. Următorul artist pe care-l așteptam a fost Birdy. Gosh ce voce! Deși a început să plouă, chit că aveau sau nu pelerine, cei din public nu s-au clintit. Birdy te face să te simți atât de bine, îți pune un zâmbet pe față și îi asculți muzica de parcă ai fi înconjurat de urși panda care te hrănesc cu ciocolata favorită. 

În încheiere vă las cu câteva poze și o mențiune. Majoritatea pozelor sunt făcute de Marius, săriți cu un follow aici. Asta așa, în caz că mai voia cineva să se plângă că apare peste tot :))

View this post on Instagram

Details

A post shared by C Andreea Mihaela (@bravoandreea.ro) on

https://www.instagram.com/p/BXwAcJAlXaN/?taken-by=gumutza

Frumusețeeeee 😍

A post shared by C Andreea Mihaela (@gumutza) on Aug 14, 2017 at 8:33am PDT