Alte audiobooks pe care ți le recomand

grado, grado labs, grado headphones, RS2e, coffee shop, wood, denim book

Acum ceva timp vă recomandam să încercați audiobooks. Sunt accesibile, de multe ori for free, mai ușor de parcurs și îți oferă șansa de a te bucura de cărți care la noi nu au apărut încă.

Am mai terminat câteva audiobooks în ultima perioadă și îmi sunt de mare ajutor la atingerea numărului de cărți pe care mi l-am propus pentru 2017. Câteva au fost povești, unele m-au impresionat, iar altele au fost demne de roșii stricate.

Seriously…I’m Kidding de Ellen DeGeneres – audiobook

O ador pe Ellen și îmi doream de foarte mult timp să citesc ceva de la ea. Sunt sigură că sunt site-uri care comercializează cărțile ei și pot ajunge și la noi, dar eu nu am mai avut răbdare. Plus că probabil majoritatea știți deja pățania mea cu Okian. Ellen este carismatică, sinceră și amuzantă. Această carte în schimb…mi s-a părut scrisă în glumă la propriu :)) Bineînțeles că Ellen vă va oferi sfaturi bune de urmat și veți avea ce învăța, dar totul într-o manieră funny.

“Accept who you are. Unless you’re a serial killer.”

https://www.youtube.com/watch?v=VJEeQGslxXA

Cel mai mult îmi place să ascult povești, iar dacă sunt citite în stilul ASMR mă cuceresc complet. Una dintre ele este Moana. Filmul a fost lansat de Disney în 2016 și conform internețului este cel mai reușit de până acum. Eroina pleacă în căutarea unei insule legendare și evident, o să îi salveze pe toți. Hip Hip Hooray! Nu e genul de carte/film/clip pare îl îndrăgesc pentru plot, ci pentru simplul fapt că mă liniștește. Recomand cu căldură:D

The Art of War de Sun Tzu – audiobook

Not my cup of tea, dar l-am văzut citat pe autor în cărți despre politică și marketing. Am zis să îi dau p șansă și să încerc audiobook-ul înainte de a da banii pe carte. Deși pare o carte despre strategii folosite în războaiele de mult uitate, principiile oferite sunt aplicabile în orice disciplină.

“Supreme excellence consists of breaking the enemy’s resistance without fighting.”

https://www.youtube.com/watch?v=X7rhovBK_eA

Girl Online – Zoe Sugg – audiobook

Cea din urmă nu este chiar o recomandare. Nu o urmăresc pe Zoella, dar am auzit de ea. Long story short, are un blog și un canal de youtube cu milioane de followeri. Abordează subiecte de beauty, brioșe și hairstyling. Până aici sună ca orice altă beauty guru. Ideea este că a publicat o carte care a înregistrat vânzări record din prima săptămână, dar s-a dovedit ulterior că nici măcar nu e scrisă de ea. Normal că mi-a fost stârnită curiozitatea și am dat play.

În primul rând, dacă ai peste 16 ani, cred că ești deja prea mare ca să digeri the flower power from this book.  Totul se învârte în jurul liceului, rozului și ce piesă a mai scos 1D. După 50 de minute am dat stop.

În al doilea rând, fetița asta, Penny aka. personajul principal aka. naratorul, vorbește atââât de mult și vorbește despre nimic! Nu îmi vine să cred că Girl Online este de fapt o trilogie!! WTF?! Poate nu mai sunt eu la vârsta la care să mă las impresionată de o astfel de carte, dar cred că dacă făceau un serial cu acest plot era mult mai bine.

Concluzie: nu merită!

https://www.youtube.com/watch?v=TXzlJrg_qEk

Voi ce audiobooks ați consumat în ultimul timp? 😀