Între Martin Garrix şi Dub FX merge şi un Mortal Kombat

Am revenit din pitorescul Cluj dornică să dorm cu aceeași poftă cu care mixează Armin. Mi-ar plăcea să mai am concediu ca să dorm şi să stau la poveşti despre Untold și BLP, dar mă rezum doar la a doua parte.

Astăzi vă povestesc cum m-am distrat la a 15 a ediţie Blogger Lan Party. De data aceasta am avut parte de 3 premiere, căci a fost organizată în alt oraş, în cadrul unui festival şi s-a întins pe 4 zile.

Joi şi vineri au fost pentru încălzire, să îţi dai seama cam care e concurenţa, ce şanse aveai de a pleca acasă cu premii de la Lenovo şi înscrieri, iar în weekend s-au ținut campionatele. Am jucat Injustice 2, Mortal Kombat, NBA 2K17, Guitar Hero şi Activity. Cel din urmă este board game-ul pe care îl ador şi mă bucur că este prezent la BLP. Prietenii mă amăgesc că vom juca şi sfârşim prin a bea bere şi mânca pizza, iar jocul rămâne neatins. Mi-a şoptit mie un păsăroi că voi primi jocul de ziua mea, dar până în octombrie mai e.

M-am înscris la Guitar Hero, Mortal Kombat, NBA şi Fifa, joc la care eram automat înscrisă caci era 2v2 şi obligatoriu echipe formate din băiat şi fată. Adică să se aisugre că după meci ai cu cine să te cerţi că te-a tras în jos.

Sâmbătă au început campionatele şi am luat bătaie la tot. Marius şi cu mine am fost cei care au dat startul la Guitar Hero, iar el s-a întors acasă cu premiul. Încă nu înţeleg cum de a câştigat, cred că le era oamenilor teamă că îşi vor pierde telefoanele dacă mai stau mult pe lângă el :))

Fifa nu am mai apucat să joc căci eu şi coechipierul urlam la scene diferite şi am uitat complet de joc. Mi-a plăcut foarte mult acest aspect, în sensul că la alte ediţii BLP ne confruntam cu oameni care nu reuşeau să ajungă când le era rândul. Pentru că s-au înscris mulţi cititori şi în paralel fiecare voia să ajungă să asculte artiştii favoriţi, cine nu ajungea era automat tăiat de pe listă şi trecea mai departe adversarul. Seems fair to me!

A fost o ediţie superbă şi în fiecare zi apăreau oameni noi. Copiii au fost cei mai încântaţi şi nu mi-a venit să cred câţi oameni pleacă de la concerte pentru a juca ceva. Ştiţi ce e aia să pleci de la main stage pentru un meci de LOL? La BLP este posibil aşa ceva. Ce contează că eşti la Untold unde e cu bumtzi-bumtzi, LOl-ul e sfânt!

20626900_783955468451803_5941983679256973327_o

20689691_784404448406905_7847971937567551449_o

Big hugs for Toma, Victoria, Andra, Lorena, Dorin şi voluntarilor. Nu vă ştiu pe toţi din păcate (memoria mea e groaznică) , dar am pe brăţară semnăturile Dianei şi a lui Ştefi, care au fost două scumpe! Sper din suflet să ne revedem la BLPXVI. Următoarea ediție va avea loc în noiembrie și ne întoarcem pe meleaguri bucureștene. Stay tuned for more!

Pentru mai multe poze check Bloggers Lan Party şi multe inimioare pentru Dorin că ne-a făcut poze tare drăguțe <3 <3 <3