How I Met Your Father – Hilary Duff va fi protagonistă în sequel-ul HIMYM

how i met your father

Zilele trecute citeam că hulu va produce How I Met Your Father, un sequel pentru faimosul serial de comedie How I Met Your Mother (2005-2014).

How I Met Your Mother este unul dintre serialele mele favorite și chiar acum îl revăd. În prezent sunt la sezonul 6 și nu sunt pregătită să îmi iau adio de la el încă o dată. În schimb se pare că nu sunt singura fană nebună a acestui serial, fiindcă a fost confirmată producția unui sequel!

How I Met Your Father în producția Hulu

How I Met Your Father o va avea ca protagonistă pe Sophie, personaj interpretat de Hilary Duff. Acțiunea va fi destul de similară, în sensul că Sophie îi va povesti fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui. Povestea se va întoarce în timp, în anul 2021, perioadă în care Sophie și grupul ei de prieteni încearcă să își dea seama ce își dorește fiecare de la viață și cum poți avea relații durabile în era opțiunilor infinite și a aplicațiilor de dating.

Nu se cunosc momentan detalii despre cum se vor uni poveștile din serialul original și How I Met Your Father. Dacă te gândeai că sequel-ul va prezenta povestea mamei (știu, titlul serialului te poate induce în eroare) află că nu va fi așa, din simplul motiv că pe mamă o chema Tracy.

How I Met Your Mother fost difuzat pe CBS și a avut 9 sezoane (peste 200 de episoade), iar un spin-off a mai fost propus și în 2013. Episodul pilot pentru How I Met Your Dad a fost “comandat” de CBS, dar s-a renunțat rapid la proiect.

De data aceasta, Hulu preia frâiele și abia așteapt să văd cum se va descurca Hialry Duff în acest nou proiect. Dacă sunteți curioși de ce a mai făcut actrița în ultimul timp, vă recomand serialul Younger, care apropo, tocmai ce a ajuns la sezonul final.