Younger – Un fel de 17 Again pe termen lung

Nu am mai râs în hohote la un serial de la zilele de glorie ale lui Barnie din How I Met Your Mother. Prin zilele de glorie mă refer la perioada în care nu era însurat cu Robin. M-am apucat apoi de 2 and a half Men, dar fără Charlie Sheen nu mai avea nici un farmec serialul.

Cu vreo două săptămâni în urmă, Marius mi-a recomandat Younger. Nu știu de ce am crezut în gusturile sale căci lui nu i-a plăcut Westworld…cui nu îi place Westworld?!! Btw, Younger e difuzat de TV Land, cei care ne-au bucurat și cu HIMYM, Hot in Cleveland și The King of Queens.

Care e faza cu Younger? Care e plot-ul?

Personajul principal, Liza, are 40 de ani și se află într-un moment al vieții în care pare că nimic nu merge. Proaspăt divorțată, cu o fiică adolescentă plecată la studii în India și cu o carieră ratată datorită sarcinii timpurii, pare să nu mai aibă nicio șansă pe câmpul muncii.

Prietena ei cea mai bună, Maggie, care îi este și colegă de cameră vine cu o idee. Îi propune să facă rost de un buletin fals și să mintă la interviu în privința vârstei. Zis și făcut, Liza merge la interviu pentru postul de asistentă/secretară a șefei departamentului de marketing de la Empirical. Compania se ocupă de publicarea și promovarea cărților noilor autori de pe piață.

*Fun fact: Unul dintre clienți este chiar George R. R. Martin, dar evident cu numele schimbat. Se fac foarte multe referiri la autori celebri.

Liza minte la interviul de angajare că are 26 de ani și obține job-ul mult visat. În ciuda faptului că este paralelă cu tot ce ține de social media și nu are chipul unei fetișcane, nimeni nu își dă seama că nu are vârsta pe care o pretinde.

Disclaimer: Am făcut referire la filmul 17 Again în titlu pentru că Zac Efron. 

Triunghiul amoros

Nu poți face un serial de succes fără un triunghi amoros. Liza se îndrăgostește de Josh, un tânăr chipeș în vârstă de 26 de ani care are un salon de tatuaje și în timpul liber cântă la un instrument dubios alături de trupa sa. Ce ai putea să îți dorești la 40 de ani în afară de o carieră și o bombonică de băiat cu care să faci sex? Inserez poză ca să vă conving de bombonicimea lui.

Al doilea armăsar este Charles. Și el proaspăt divorțat și dornic de o nouă idilă. Ce să-i faci că e șeful Lizei! Evident că va urma un duel indirect pentru cucerirea domniței.

Deși Josh este perfecțiunea întruchipată, diferența de vârstă dintre ei (pe care el o acceptă) o va face pe ea să ia cele mai proaste decizii în cele mai nepotrivite momente.

Momentan sunt la zi, la sezonul 4 și tot nu știu pe care dintre cei doi îl va alege.

Merită să te uiți la acest serial?

Dacă Nico Tortorella nu v-a convins atunci nu știu ce altceva ar putea. Cum cine e Nico? Bombonel! Așa-i că numele lui v-a făcut poftă subită de shaorma cu de toate?

Merită să încercați acest serial pentru că:

1. Fiecare episod are 20 de minute, doza perfectă de amuzament într-o zi aglomerată;

2. Este inspirat dintr-o carte cu același titlu scrisă de Pamela Radmond. Conform goodreads cartea e groaznică, așa că doamne-ajută că cineva s-a gândit să o dreagă cu serialul;

3. Deși pare trasă de păr situația în care o femeie de 40 de ani se poate preface că are 26, restul situaților sunt destul de realiste. Rareori ies în localuri selecte și atunci cu petrecerile companiei. Cu toții se luptă cu probleme la muncă, pierderea clienților, plata chiriei, ori uită să se epileze :))

4. Una dintre protagoniste este Hilary Duff. Ea o interpretează pe Kelsey, colega aia platinată enervantă și pițipoancă. De fapt e doar platinată. Acest serial nu are vreun personaj pe care să îl urăști din tot sufletul, ceea ce pentru mine e o premieră.

5. Soundtrack. Pe lângă piesele comerciale de la radio, veți descoperi și piese underrated precum cea din generic;

6. O să îți dea idei de ce să faci și să nu faci la ,,bătrânețe”;

6. ORICUM MAI AI O GROAZĂ DE AȘTEPTAT PÂNĂ LA GOT AȘA CĂ TE UIȚI LA TOT CE POȚI!