Cred că o să-ți placă Inhumans (noul serial de la MARVEL)

Ieri am văzut primele 2 episode din Inhumans la IMAX, un serial făcut special pentru această experiență cinematografică. Thankies Malaezu pentru invitație, dacă eu vă plictisesc, el are un review mult mai geeky, so check him out. Între timp a scris și Daniela un articol, așa că aveți de unde alege.

Pregătiți-vă pietrele căci e timpul dezvăluirilor. Nu, nu vă dau spoilere, dar vreau să încep prin a spune că eu sunt genul acela de om care s-ar uita la un serial/ film doar pentru că joacă vreun actor hot în el. Așa că da, recomand Inhumans fiindcă joacă Iwan Rheon aka. Ramsay Bolton din GOT.

Plot

Serialul prezintă povestea familiei regale de Inumani. Pwahaha, sorry mă amuză acest cuvânt. Îi avem pe Black Bolt și Medusa, regele și regina orașului Attilan, căsuța de pe lună a tuturor inumanilor. Karnak, Gorgon, Triton, Crystal și Lockjaw sunt băieții buni. Singurul uman printre inumani este Maximus, fratele lui Black Bolt, care e supărici că nu are și el superputeri. Este un manipulator, un mârșav și  un răzbunător. Nu levitează, nu e nemuritor și nu are nici măcar un costum prea reușit. Are în schimb capacitatea de a atrage supușii familiei regale de parte sa și de aici vă dați și voi seama că iese cu bătaie. Maximus este singurul care se gândește la războiul dintre umani și inumani, în timp ce familia regală își mănâncă chill supica și se plimbă ținându-se de mână prin orășelul lor de pe lună.

Primele două episoade le poți vedea la IMAX (doar mâine mai poți tehee) și al treilea episod apare pe 6 octombrie.

De ce cred că o să-ți placă?

  1. E mult mai bun față de eșecul acela de serial intitulat Agents of SHIELD;
  2. Ai cu ce să îți ocupi timpul până revine GOT;
  3. Are doar 8 episoade, deci dacă nu o sa-ți placă nu vei simți că ți-ai pierdut tinerețea;
  4. Boobs!
  5. Maximus: 

Oh nu, nu el.

Nici el…

Frumușelul acesta este Maximus!

În încheiere, avemus trailer pentru cei care se întreabă cât de mișto sunt sânii Medusei 😀