Electric Castle amânat pentru anul 2022

Electric Castle amânat

Spătămâna aceasta a început cu o veste tristă: Electric Castle se amână pentru anul 2022. Nu este o surpriză, ținând cont de restricțiile legate de evenimente, dar cu siguranță vor apărea multe semne de întrebare pentru cei care și-au achiziționat biletele încă din 2019/2020.

Electric Castle amânat pentru 13-17 iulie 2022

Ce spun organizatorii? Pe pagina oficială de instagram Electric Castle a fost făcut anunțul conform căruia festivalul se amână pentru anul viitor.

În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa.

Line-up Electric Castle 2022

Din fericire, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones, artiști anuntați în line-up încă din 2019, au fost confirmați. Cât despre restul artiștilor, putem doar să speărm și să așteptăm cu nerăbdare vești.

Ce se întâmplă cu biletele achiziționate?

Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru ediția din 2022.

Deși este o veste tristă, consider că organizatorii Electric Castle au luat decizia corectă. Mai durează până vom atinge pragul de 5 milioane de oameni vaccinați, iar restricțiile actuale nu ajută organizarea festivalurilor. Din ce am citit, se recomandă ca în cadrul evenimentelor în aer liber să nu fie mai mult de 5000 de persoane, însă acest număr este destul de mic pentru un festival de amploarea Electric Castle.

Cel mai probabil, în următoarea perioadă vom vedea anunțuri similare și de la Untold, Summer Well și multe alte festivaluri pe care le așteptam cu nerăbdare vara aceasta.

Sursă foto: mariuscalin.ro Electric Castle 2018