Festivalul UNTOLD reprogramat pentru data 9-12 septembrie 2021

Untold 2021

Vești bune pentru fanii Untold! Festivalul de la Cluj-Napoca se mută în septembrie. Dacă până înainte de pandemie primul weekend din august însemna Untold, în 2021 festivalul se mută în septembrie. Perioada aceasta coincide și cu un nou val de relaxare a restricțiilor, fiind astfel permisă organizarea evenimentelor mari.

UNTOLD 2021 9 -12 septembrie

Organizatorii festivalului Untold au anunțat că anul acesta va avea loc în perioada 9-12 septembrie. Vor fi 4 zile și 4 nopți de concerte, muzică bună, mâncare și…cozi la toaletă. #pătăști

Astfel, Untold devine unul dintre puținele festivaluri mari care va avea loc anul acesta. Sinceră să fiu, am mari emoții, mai ales fiindcă în ultimul an am ieșit foarte rar din București.

„Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.

Important de menționat este faptul că accesul se va face prin 3 metode: vaccin, certificat de anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Mai multe informații vor apărea curând pe site-ul oficial, precum și pe rețelele sociale pe care este prezent festivalul. Și dacă ești curios/ curioasă să afli cum a fost la edițiile trecute, uite aici o colecție cu toate articolele despre Untold de pe blog.

Sursă fotografie: Facebook Untold