Guest post: Alpaca Amber despre Summer Well 2018

Alpaca Amber Festival
Photo credits: mariuscalin.ro
Disclaimer: Acest articol este scris de Amber. Dacă nu știți cine este Amber, aruncați o geană pe instagramul ei.

Salut, Amber la taste.

Vara aceasta am fost la foarte multe festivaluri și toată nebunia s-a încheiat cu Summer Well. Se spune despre acesta că este a festival like a holiday. Eu una nu am simțit asta, căci se acumulase oboseala de la celelalte festivaluri, dar mă încântă faptul că este singurul festival la care nu mă simt prost să stau jos în timp ce se cântă pe main stage.

În continuare, am să vă povestesc pe scurt ce mi-a plăcut și ce nu la acest festival. Vă rog să luați în considerare faptul că am vată în cap, ori ceva material fluffy, not sure.

Line-up

La ediția de anul acesta festivalierii s-au chilluit pe Rhye, Bucharest Symphony Orchestra, Justice, Kodaline, Cigarettes After Sex, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, Lady Leshurr, Tsar B, Bastille, The Kooks, Sofi Tukker, HMLTD, Isaac Gracie și Culese din cartier. Artitștii au fost împărțiți pe două scene în cele 3 zile de festival. News flash: Summer Well începe de vineri seara cu un picnic.

Am fost foarte entuziasmată de Sofi Tukker fiindcă toată vara am auzit piesa aceasta:

Mi-a mai plăcut mult la Bastille, dar era de așteptat. Însă marea dezamăgire au fost cei de la Cigarettes After Sex. Nu mă așteptam să îmi sară plușul la auzul pieselor lor, dar mi s-a părut destul de boring și o să rămân să îi ascult doar acasă. Ceva de genul a experimentat și Andreea la Electric cu Son Lux.

Organizare și regulament

Nu mă prea pricep eu, sunt doar un animal de pluș, dar am înțeles că este foarte greu de organizat un festival. Cu toate astea, au fost câteva aspecte care m-au deranjat.

În primul rând, erau multe poteci neluminate, ori luminate prost.

În al doilea rând, conform regulamentului eu nu aveam voie să intru. Am reușit să mă strecor, dar să știți că un ananas fluturat prin public este de 10 ori mai periculos dăcât o alpaca de pluș!

În al treilea rând (mulțumesc Marius pentru completare) nu aveai voie cu spray de țânțari. Să îmi explice și mie cineva de ce ai da ban unui spray de țânțari într-o zonă în care aceștia sunt inamicul nr. 1, dar poți în schimb să câștigi deodorante.

NIVEA Summer Well

NIVEA Summer Well
NIVEA Summer Well

Activările brandurilor

Am reușit să scot capul din rucsac și să trag cu ochiul la ce făceau și brandurile pe la festival. Am prins puțin din Wonder Woman difuzat la unul dintre standurile Orange. Pare un film fain, dar aștept Wonder Alpaca. Tot la ei puteai să îți faci tatuaje, să te joci în VR, să faci poze cu efecte de lumini și multe altele.

Mi-au mai plăcut activările celor de la Samsung și Activia, dar Nivea m-a cucerit. Au avut o zonă numai bună de urcat pe instagram. Decoruri frumoase în cadrul cărora erau prezentate noile produse și dacă postai o poză cu #NIVEASummerWell și #NIVEAFeelGood câștigai un premiu. Andreea a câștigat stickere, deodorant (eu cred că era un apropo) și un rucsac foarte frumos. A făcut în fiecare zi poze acolo, dar puține i-au plăcut. Femeile astea, cine să le înțeleagă.

Btw, Andreea promovează mișcarea #likeyourself în această perioadă. Apșa că dacă vedeți poze drăguțe pe Instagram/ Facebook să știți de ce.

Păpică și prețuri

La Summer Well Andreea își comandă de fiecare dată pizza. Noroc că în ultima seară a găsit standul celor de la Wu Xing și a schimbat și ea puțin repertoriul. Cât despre prețuri, au fost ceva mai mari față de ce am văzut la restul festivalurilor. 20 de lei o porție de cheesy fries?!

Also, a luat abonamentul în prima tură și l-a prins la prețul de 185 de lei, așa că nici de data aceasta nu a cheltuit mult. Vă recomand cu căldură să vă cumpărați din timp bilete dacă sunteți siguri că vreți să bifați un anume festival.

Concluzii

Mi-a plăcut la Summer Well fiindcă m-am putut relaxa pe păturică. Aștept ca la anul să am și eu voie să merg ca să nu mai fiu nevoită să mă ascund 🙁