Recomandare manga Kyou no Kira-kun

manga Kyou no Kira-kun

La finalul anului trecut, am terminat manga Kyou no Kira-kun, sau Today’s Kira-kun, creată de Rin Mikimoto în 2012 și care însumează un total de 9 volume.

Am parcurs volumele în doar 2-3 zile, deoarece m-a prins destul de tare, în ciuda faptului că povestea a fost destul de mult trasă de păr. Genurile la care se încadrează această manga sunt Drama, School Life și Romance, ceea ce vă poate face o idee despre cât de siropoasă poate deveni pe parcursul capitolelor povestea.

Manga Kyou no Kira-kun

Această manga prezintă povestea a doi colegi de liceu, Nino și Kira, doi oameni total diferiți, dar care ajung cumva să se îndrăgostească. Nino este o fată retrasă, căreia îi place să stea mai mult în casă, și să converseze cu animalul ei de companie, o nymphă. Papagalul ei vorbitor este foarte haios și este, cel mai probabil, motivul pentru care am vrut să încerc această manga.

În completă antiteză, Kira este un băiat popular, pe care îl râvnesc toate fetele din liceu și, bineînțeles, inclusiv Nino, doar că ea nu știe încă. Însă în spatele acelui zâmbet cuceritor se ascunde o boală cruntă, care îi scurtează drastic din durata de viață a chipeșului licean.

Cei doi nu doar că se împrietenesc și se ajută să treacă mai ușor peste greutățile specifice vârstei, dar ajung să și dezvolte sentimente puternice unul pentru altul.

Dacă îți dorești o manga pe care să o termini rapid și nu te deranjează poveștile de dragoste exagerate, atunci manga Kyou no Kira-kun e pentru tine!

Also, dacă ești curios/curioasă despre ce alte manga am mai citit, verifică și celelalte recomandări de acest gen, de pe blog: