La ce festivaluri merg vara aceasta

Abia ce am început să mă bucur de puțin soare și deja îmi e gândul la festivaluri. Planul meu este să merg la cât mai multe până mă decid care este favoritul meu și să merg doar la acela pe viitor. Până ajung acolo mai durează, așa că încerc an de an să măresc numărul de festivaluri la care răspund prezent.

Electric Castle 18-22 iulie

De anul trecut mi-am propus că trebuie neapărat să ajung la Electric Castle. Nefiind obișnuită să plec undeva fără un plan bine pus la punct și cum ideea statului în cort mă speria…evident că m-am lăsat convinsă că noroiul o să strice tot fun-ul. Doar că ce să vezi, pe majoritatea oamenilor pe care i-am întrebat mi-au răspuns că Electric este pentru ei cel mai bun festival și că noroiul este o problemă infimă. Plus că după ce am stat la Untold cu cortul, mi-am dat seama că nu are nicio importanță unde stai, cât de departe, sau cum e vremea.

Amu sincer vorbind, no cum să te superi pe noroi la așa line-up? Când văd Son Lux pe listă țopăi! La Jessie J am rămas deja fără aer…

Electric Castle, promit că anul acesta ne vedem negreșit!

 

Untold 2-5 august

Untold ne vedem pentru al treilea an consecutiv! Îmi pare rău că nu am fost și la prima ediție, dar cred că mult timp de acum încolo îți voi călca pragul. Clujul mi-a intrat la suflet și  sunt conștientă că pentru localnici poate nu e cea mai liniștită perioadă. Cu toate acestea, să ai un festival de o așa amploare în buricul unui oraș superb este tot ce ai nevoie pentru o vară perfectă.

Momentan nu ni s-au comunicat mulți artiști, dar îmi este clar că fiecare ediție Untold este mai bună față de precedenta. Abia aștept să îi ascult din nou la main stage pe Steve Aoki, fie ploaie, fie vânt. Sunt nerăbdătoare să văd ce artiști voi descoperi că îmi plac mai mult/ puțin live și poate slăbesc și eu puțin la câte scări mă așteaptă de urcat.

Summer Well 11-12 august

Nu degeaba i se spune a festival like a holiday. Summer Well te scapă de grija că vei rata anumiți artiști fiindcă ești la altă scenă. În plus de asta, te mai relaxezi puțin după cât ai alergat o vară întreagă. Line-up-ul nu dezamăgește nici anul acesta.

Voi merge pentru a doua oară consecutiv vara aceasta și mă bucur că este singurul festival pentru care nu trebuie să îmi iau concediu. Btw, ați observat cum se aliniază planetele? Am văzut la prietene și cunoștințe share peste share la piesele celor de la Cigarettes after sex și bam acum vin în România. În apărarea mea, și eu am dat share la 21 pilots, dar ei nu au concerte vara.

 

O să merg și la Green Sounds și Creative, iar de Neversea încă nu sunt sigură. Voi la ce festivaluri mergeți? 😀