Commons Unirii – un hub cu personalitate

Pozele sunt preluate de pe pagina de Facebook Commons Unirii.

Sunt momente în care creativitatea ta are nevoie de liniște. Ambianța în care lucrezi contează foarte mult, iar când faci asta de acasă știm cu toții câte distracții pot apărea.

O să scrii articolele alea doar după ce ai aspirat în toată casa. Te pui la birou și ți se face foame. Nu îți face nimic din frigider cu ochiul așa că scormonești după cartea Jamilei și te crezi chef în bucătăria ta.

Astfel, trece ziua și tu nu ți-ai făcut treaba. Cam asta se întâmplă când lucrezi de acasă. Tocmai de aceea există locații special create pentru a-ți aduna ideile și a nu te lăsa distrat. Una dintre aceste locații este Commons Unirii.

Locație

Commons Unirii este un hub situat pe Strada Halelor, numărul 5. Am fost invitată să îl încerc gratuit pentru o zi. După ce ni s-a făcut turul recunosc că am fost absorbită de decor și am simțit nevoia să mă holbez îndelung. Încă mă întreb de ce nu oi fi luat aparatul cu mine. Nu vă faceți griji, așa fac eu când ajung într-un hub. Fac poze. Check my instagram if you don’t believe me.

După cum spuneam, odată pășind în lounge am fost impresionată de decor și de cât de cozy este. Am să vă explic într-un alt articol obsesia mea cu decorul. În mijloc este zona de living, unde îți poți savura cafeaua poate chiar cu un potențial colaborator. Pe dreapta este zona de măsuțe individuale care te duce cu gândul la cafenele. Diferența este că aici nu este aglomerat și ai parte de liniștea necesară pentru a te putea concentra. Cafeaua și ceaiul sunt incluse fiindcă ajungem pe partea stângă, unde se află bucătăria.

Pozele sunt preluate de pe pagina de Facebook Commons Unirii.

Beneficii

  • Ai acces 24/7;
  • Poți închiria sălile de conferință pentru interviuri, prezentări, sau discuții confidențiale;
  • Conexiunea la Wi-fi este țiplă;
  • Phone Booths;
  • Ceaiul și cafeaua sunt incluse;
  • Acces la imprimantă;
  • Posibilitatea de a-ți ține documentele/ bunurile în spațiile de depozitare (pe care le încui ofc).

Preț

Am ajuns la partea care ne interesează pe toți.  Când vine vorba de prețuri ni se oferă trei variante: 19 euro/ zi, 190 euro/ lună și 1900 euro/ an.

Dacă mă întrebați pe mine, este un preț cam mare pentru freelanceri. Dacă vreți în schimb să impresionați pe cineva, este spațiul perfect pentru organizarea întâlnirilor, conferințelor, prezentărilor, etc. Ori dacă dorești să organizezi un eveniment, acest hub cu siguranță va da pe spate participanții.