Film: Jocul de-a detectivii/ Game Night

Poză preluată de pe http://trianglegamenight.com/

Săptămâna trecută am văzut la Movieplex comedia Jocul de-a detectivii/ Game Night. Nu am mai râs de mult atât de tare la un film și vreau să vă conving să îl urmăriți și voi.

Plot

În rolurile principale îi avem pe Max (Jason Bateman) și Annie (Rachel McAdams) care și-au creat un obicei din a se vedea la final de săptămână cu prietenii pentru seara jocurilor. S-au cunoscut în cadrul unui joc cu întrebări de cultură generală (somehow) și de atunci fac echipă la orice joc posibil. Sunt îndrăgostiți până peste cap, amuzanți și foarte competitivi. 

Celelalte echipe sunt formate din Kevin și Michelle (siropoșii ăia care s-au cunoscut în liceu și rămân împreună happily every after) și Ryan cu Sarah, care de fapt sunt precum nuca în perete. Psst, actrița care o interpretează pe Michelle a jucat în Twisted.

Seara lor de gaming este perturbată de întoarcerea în oraș a lui Brooks, fratele lui Max. Acesta decide să se dea mare și să organizeze o seară a jocurilor cu totul și cu totul specială. Apelează la actori pentru a pune în scenă un joc în care trebuie rezolvat misterul unei crime. Problemele apar când la ușă se trezesc cu mafioți reali…

 

Eu am râs de m-am prăpădit la acest film. Fiecare personaj e amuzant în felul său, iar Ryan cel puțin face trecerea de la prostănacul enervant la OMG THIS DUDE KNOWS SHIET!! Durează ceva până vei desluși misterul jocului, dar tocmai asta îl face atât de apetisant.

Singurul minus al acestui film ar fi că la scenele de amorezeală este al naibii de previzibil.