Seriale underrated

Devoratul de seriale este un hobby. Exact ca şi desenatul, croşetatul, aruncatul cu privirea, sunt activităţi pe care le faci fără a fi constrâns şi care îţi oferă plăcere. Am putea intra într-o polemică frumuşică şi lungană despre faptul că şi activităţile negative provoacă plăcere but that’s not my point.

Încerc pe cât posibil să nu judec pe nimeni. Încă mă chinui să nu îi judec pe oamenii care nu au un hobby, iar neurmăritul vreunui serial mi se pare echivalent cu a spune ,,nu am tras niciun fum în viaţa mea”.

Într-o lume în care Game of Thrones dă inspiraţie părinţiilor să îşi numească odraslele Khaleesi, The Walking Dead devine motiv de creat strategii împotriva unei eventuale invazii, iar The Vampire Diaries ne dovedeşte că niciodată, dar niciodată nu poţi avea destui bărbaţi frumoşi din cale afară într-un singur serial, devine tot mai greu să urmăreşti un serial care să te atragă prin simpla sa existenţă.

Hype-ul creat de serialele mari se implantează cumva în fiecare şi vrând-nevrând te prinde şi pe tine. Eu recunosc, dacă nu mi se spunea în repetate rânduri că mi-am ratat viaţa fiindcă nu am văzut Game of Thrones nu mă apucam. Dacă regret? Hell no! Dar aştept cu nerăbdare perioada în care un alt serial va depăşi fenomenul creat de GOT.

Cauţi un serial care să te ţină în priză şi să te simţi mândru că nu se uită chiar tot poporul la el? Ai venit unde trebuie!

  1. Awkward & Faking it. Amândouă sunt produse de MTV şi nu, nu sunt din aceeaşi generaţie cu Skins. Awkward prezintă viaţa plină de întâmplări cum altfel decât awkward ale Jennei Marbles, în timp ce Faking it e ceva mai spumos. Două cele mai bune prietene se prefac a fi gay pentru popularitate, însă una dintre ele ia treaba destul de în serios şi se îndrăgosteşte de prietena care vrea doar să fie în centrul atenţiei cu orice preţ. O groază de răsturnări de situaţii, drame de liceu, pierzi firul cuplurilor, lots of booze şi episoade scurte de 20 de minute. Sunt perfecte pentru o doză scurtă de amuzament. Dacă eşti homofob, fuck off, căci amândouă militează pentru drepturile comunităţii LGTB.  IMDB le evaluează pe ambele cu 7.7.giphy (12)giphy (13)

 

 

 

 

2. Twisted, un serial al naibii de twisted, cu mult suspans şi lacrimi când afli că nu mai fac al doilea sezon. Un băieţaş acuzat de crimă se întoarce în oraşul natal alături de prietenele din copilărie şi imediat cum are loc o nouă crimă el devine principalul suspect. Dacă îţi plac chestiile poliţiste, să alfi informaţii noi în fiecare episod şi fiecare teorie să cadă căci scenariştii se vor juca cu mintea ta, atunci Twisted e pentru tine! Chiar dacă are un singur sezon şi se temrină în pom, merită! And c’mon look at this beauty! IMDB îi acordă 7.5

giphy (14)

3. Legend of the Seeker. Cred că şi tu ai prins o dimineaţă de duminică tolănit în pat şi ai dat pe PROTV. Ai nimerit un serial ce seamănă cu o copie ieftină după Lord of the Rings, un Gandalf cam pricăjit şi te întrebi ce caută tpul din H2O acolo? Ei bine, ăsta e Legend of the Seeker, cu un scor de 7.7 pe IMDB. Are două sezoane, edit cam nasol, dar povestea e mişto şi un episod ţine vreo oră şi ceva. Numai bun de ocupat timpul şi protagoniştii sunt finger lickin’ good.

giphy (15)

4. Lie to me, nota 8 pe IMDB. Aici îmi e şi ruşine să zic ceva. Cum să nu mai produci continuarea la aşa un serial? Mă depăşeşte situaţia. Lie to me fraţilor,  un must watch!

giphy (16)

5. Scream Queens, oh my cupcakes, Scream Queens este combinaţia perfectă dintre fimele din seria Scream şi Mean Girls. Serios, ai un grup de fete rele şi proaste îmbrăcate în roz, gurpul de tocilare şi psihopaţii criminali din naiba ştie ce motive. Ca bonus, Nick Jonas îşi etalează minunatul trup prin serial. Ai comedie, thriller, o droaie de vedete şi vedetuţe în supporting roles şi un plot al naibii de catchy. IMDB îi dă 7,2.

giphy (17)

 

Ştiu că ai examene, responsabilităţi, job, dar o noapte albă petrecută într-o lume ireală a unui serial, e o noapte pierdută cu folos 😀

Tu ce seriale underrated urmăreşti?