Maroon 5 @Piaţa Constituţiei

Ieri a fost o zi mare. Au fost alegeri şi cum nu prea este în firea românului să iasă la vot, ne-am îmbulzit la mega, super, hiper, extra, nemaipomenitul concert Maroon 5 din Piaţa Constituţiei. Te întrebi dacă a meritat? DA! De o mie de ori DA!

Maroon-5-Piata-Constitutie-Bucuresti-5-iunie-2016-60.jpg

S-a întâmplat să fiu cetăţean conştiincios şi după ce am pus ştampiluţa am fugit spre concert. Ceasul era deja 18 şi teoretic intrau pe scena Les Elephants Bizzares ori Antonia. După 18 a venit Antonia, iar elefănţeii pe la 20. Mi-a fost destul de milă de ei căci lumea devenea nerăbdătoare. Se ştia că Maroon 5 intră după ora 20 dar nu se ştia exact la cât. Au cântat elefanţii de ne-au omorât. Sunt o trupă mişto şi s-au potrivit cu toată nebunia, dar a fost prea mult. Au cântat la piese de ne-a venit rău. Dacă am venit la un concert Maroon 5 cred că am petenţia ca cei din deschidere să cânte o piesă-două şi gata. Părerea mea.

În jurul orelor 21 a început EXTAZUL! Scena se umpluse de lumini, se auzeau sunete de animale, muzicuţă ca de camping în mijlocul junglei şi apariţia unui Adam în cămaşă hawaiană urlând ca un lup, sublim!

Aş putea să fiu naşpa şi să spun că a fost dezorganizare, să mă plâng de statul la coadă la jetoane, de sticlele la 8 lei fără dop, de cuplurile care se mozoleau pe “one more fucking love song i’ll be sick”, de proştii din spatele meu care au crezut că solistul Les Elephants  e Adam, ori de dobitocii de au huiduit, ei crezând probabil că dacă la ora 16 poţi intra, deja începe concertul.

Nu fraţilor, nu. Aseară am realizat că nu am spart puşculiţa ca să mă plâng. Că trebuie să mă bucur de acest an minunat din punct de vedere muzical şi că banii pe care i-am dat pe bilet nu i-am dat pe organizare, pe apă, sau pe trierea spectatorilor. Am dat banii pe show, show-ul oferit de o trupă care m-a ţinut în priză, mi-a smuls o lacrimă, mi-a tulburat somnul de care aveam mare nevoie căci sesiune 😀 Cred că am făcut o premieră internaţională: Şoc şi groază! Tânără aflată în public la concertul Maroon 5 are fişele de studiu pentru Deontologia Funcţionarului Public în rucsac!

A fost un concert minunat. Adam este un artist desăvârşit, nu mă aşteptam sincer, să sune atât de bine live. Oamenii au luat la un moment dat o mică pauză de maxim 5 minute, timp în care s-a aplaudat şi urlat fără încetare! Atât de mult ne-a plăcut!

Pentru mine cel puţin. a fost foarte emoţionant când am cântat alături de toţi cei din Piaţă This Love. De la primul acord publicul a vibrat şi a urlat şi ţopăit cât a putut. Peste ceva timp, s-au ridicat toate telefoanele în aer pe post de lumânări şi s-a cântat She Will Be Loved. Piesa aceasta, Doamne piesa aceasta, aşteptam cu atâta nerăbdare momentul. Moment de luat pe cineva drag în braţe, moment de gândit la cât de frumoasă e viaţa şi cât de sexy este Adam!!

Am plecat de la concert cu zâmbetul pe buze şi nu doresc să îmi scot vreodată din minte cum toată Piaţa a cântat alături de Maroon 5, cum membrii trupei ne-au mulţumit, ne-au zâmbit, cum Adam ne-a lăudat behăielile. Cum să nu lauzi un public pe care îl vezi pentru prima oară şi îţi cântă piesele cu atâta patos?

Nu ştiu cât de informativ, ori cât de la suflet am vrut să fie acest articol. Tot ce vreau este să înţelegem că trebuie să ne bucurăm de ce ni se oferă şi că vă aştept cu drag la Queen+Adam Lambert pe 21 iunie!!!! Ne vedem acolo!! WOOOOOOOO!

giphy (55)

Luaţi şi o doză de live până nu le şterge youtube-ul: