Cum a fost anul acesta la Neversea?

Neversea 2019

Săptămâna trecută a fost ce-a de-a treia ediție a festivalului Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul mării, fratele mai mic al gigantului Untold. Este singurul festival la care m-am dus încă de la prima ediție și mă bucur să văd cum evoluează de la un an la altul.

Înainte de a citi mai departe, vezi cum a fost la Neversea în 2017 și în 2018

Ce artiști am văzut la Neversea 2019

Deoarece anul acesta am fost doar la 3 zile, am vrut să ne relaxăm și să ne bucurăm mai mult de ce se întâmplă în festival, nu doar la scene. Am prins live următorii artiști: Mahmut Orhan, Inna, G-Eazy, The Motans, Grasu XXL (de două ori), Sean Paul, Delia, Jessie J, KSHMR, El Nino și CTC. Pentru mine cel puțin, cele mai frumoase surprize au fost El Nino și KSHMR. Nu, nu am prins maneaua, sad reacts only.

Mi-am dorit să fiu în public la un concert de-al lui G-Eazy de când am aflat de un tur european al său. Deși locațiile erau destul de apropiate de România, m-am gândit că mai pot aștepta. Am făcut bine, căci iată că în 2019, țara noastră l-a primit cu brațele deschise pe Young Gerald. Doar de ar fi la fel și cu 21 Pilots* still dreaming *. Ideea este că am avut norocul să particip la mini confeirnța de presă cu G-Eazy înainte de reprezentația sa, iar pentru mine acele câteva minute au fost îndeajuns. Este un artist complet, îndrăgostit de cameră și extrem de energic. Sper din tot sufletul să îl mai vedem.

Ce mi-a plăcut cel mai mult? 

Unde ne-a plăcut cel mai mult să mergem a fost la Nostalgia. Cei de la Interbelic Cocktail Bar au avut o întreagă zonă decorată în stilul specific perioadei comunistei, dar și în primii ani de democrație. În fiecare seară au mixat piesele aniilor 2000, așa că am dansat și urlat pe ritmuri de Andre și Animal X până am făcut bătături în tălpi. Din păcate noi nu ajunsesem la Nostalgia în București și a fost nevoie de deplasarea în Constanța pentru a ne bucura de acest fenomen. Pur și simplu ador muzica din acea perioadă și doar așa dau și eu din picioare încât să pară că dansez și cânt de parcă nimeni nu m-ar auzi.

Vești bune: Nostalgia la UNTOLD! 

Activările brandurilor în cadrul festivalului

Ca de fiecare dată, Orange aduce un mare plus prin oferirea de cartele sim cu o tonă de internet. Ediția aceasta au fost probleme cu semnalul și conexiunea la rețea, dar cu cartelele Orange aveai internet nelimitat și ținând cont că majoritatea noilor telefoane sunt Dual Sim nu reprezenta niciun impediemnt. Kaufland a păstrat tradiția cu ale sale păcănele, anul acesta mărind destul de mult lista de premii. Mi-a plăcut că i-am văzut și pe cei de la Melkior implicați, alături de Avon, Sephora și mulți alții.

Ținând cont că vorbim de un festival pe malul mării este normal să îți fie foarte cald, să transpiri, să ți se strice freza, iar standurile pentru mici retușuri sunt un must have! Cremă cu FPS, deodorant, fixativ, codițe împletite, machiaj, parfum, tot ce ai nevoie ca să arăți fresh aveai deja în festival. De asemenea, Peroni a fost noul sponsor care a acaparat festivlaul cu zone special amenajate pentru poze demne de instagram și o activare cu un spectacol impresionant pe cer realizat din drone.

Neversea 2020: Da sau Ba?

Cu siguranță da și abia aștept să mai prind un răsărit în cadrul acestui festival 😀