Experiența NEVERSEA 2.0

Neversea 2018
Foto: mariuscalin.ro

Anul trecut participam la prima ediție Neversea și declaram la finalul articolului că m-a convins să revin și la următoarele ediții. Zis și făcut!

Pentru că vom bifa ceva festivaluri anul acesta, am ales cu grijă ce artiști vom vedea pentru a nu ne aglomera programul. Ne-am învârtit doar între Main Stage și The Ark, shame on us. Pe o parte dintre artiști îi mai văzusem și am creat un line-up încât la fiecare festival să veden ceva nou. Dacă de exemplu anul trecut am stat în ploaie la Steve Aoki, anul acesta am stat până la răsărit la Armin.

Așadar, artiștii pe care i-am văzut la Neversea 2018: Aloe Blacc, Armin Van Buuren, Carla’s Dreams, Culese din cartier, Deliric x Silent Strike, Dub Fx, Galantis, Irina Rimes, John Newman, Macanache, Paraziții, Psihotrop, Redfoo, Scooter, The Him, The Script și Vama. 

Vezi aici lista de festivaluri la care urmează să merg vara aceasta 😀

A fost mai fain față de anul trecut?

Da! Mi-a plăcut mai mult anul acesta fiindcă în primul rând mi s-a părut mai mult spațiu. Poate e doar impresia mea, dar cel puțin la The Ark spațiul a fost mai bun și nu m-am mai blocat în drumul dintre main stage și restul festivalului. În al doilea rând, am învățat să mă bucur de părțile frumoase ale unui festival. Bineînțeles că la toalete tot cozi infernale au fost, nu au lumină, nu prea ai loc de stat jos să îți savurezi burgerul și mereu era cineva fix în locul frumos decorat în care voiam să fac poze pentru Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bk5beythgKV/?taken-by=bravoandreea.ro

Doar că toate acele mici neajunsuri sunt detalii de care vei uita. Nu vei avea coșmaruri cu ele. Pe mine dacă mă întrebați cum a fost la Neversea 2018 aș răspunde simplu: Superb. Și totul datorită celor de la The Script. Nu știu dacă anul acesta voi mai vedea un concert care să depășească momentul lor. Jessie J, vezi că am mari așteptări de la tine!

În caz că nu ați aflat până acum, solistul de la The Script a coborât de pe scenă, a fluturat steagul lui Pandutzu și a sunat fostul unei tipe din primul rând ca să îi cânte și să îi spună ceva de bine la final 😀

Altceva în afară de muzică

Ce îmi place mie cel mai mult la un festival de muzică este că nu petreci tot timpul doar la concerte. Acesta este doar un ideal greu de atins fiindcă ți se face și ție foame la un moment dat, ori fugi de lângă scenă ca să faci o poză la răsărit, chit că în spate mixează Armin.

Neversea 2018
Poză strâmbă la răsărit

Mi-au plăcut activările brandurilor. Puteai să îți faci un tatuaj temporar în oricare colț al festivalului, puteai să te uiți la Wonder Woman la standul celor de la Orange și să îți deschizi un blog de fashion la câte decorațiuni demne de Pinterest împânzeau festivalul.

Și nu în ultimul rând: A mers aplicațiaaaaaaa!!!

P.S. I-am făcut cont de Instagram Alpacăi. Vine cu noi la toate festivalurile și lumea pare să o adore deja. Nu de alta, dar dacă nu o iubiți vă scuipă.