Concert: Michael Malarkey @ Hard Rock Cafe Bucharest

Mihcael Malarkey

Am fost fană The Vampire Diaries până s-a transformat într-o dramă fără sens. Era acolo un personaj, pe numele său Enzo (interpretat de Michael Malarkey) care mereu mi-a captat atenția. Am aflat că este cântăreț și trupa sa este plecată în turneul Monglers, iar România este și ea pe listă. Mi-am luat bilet, iar vampirul a concertat aseară la Hard Rock Cafe București.

Am ajuns la locație în jurul orei 22 și trebuie neapărat să vă povestesc cât de tută sunt. Mi-am cumpărat biletul cu luni în urmă și tot atunci l-am și printat. Sunt de modă veche și eu mă duc peste tot cu hârtiile după mine. Am prezentat hârțoaga la intrare și surpriză! Printasem biletul pe o singură pagină și lipsea fix codul care trebuia scanat :))

În deschidere a cântat Gareth Dunlop, un cântăreț de care nu mai auzisem, dar mi-a plăcut și mă bucur că l-am prins. A fost și prima oară când am încercat fotografia de concert. Am scris despre primul meu DSLR și că eu fac pozele la plesneală. Eh, aseară am tras câteva cadre și deși am sindromul găinei bete tremurânde, nu ieșeau cum îmi doream. Noroc cu Marius, care mi-a dat indicațiile prin Messenger. Mi-a spus pe ce mod să îl mut, cât să fie diafragma, shutter speed, ISO, toate chestiile alea care pe mine mă depășesc și de care depinde o poză bună. Yup. Cam așa fac eu setările la aparat. Vor trece câteva decenii până voi învăța partea tehnică.

A venit apoi și momentul mult așteptat. Michael Malarkey a urcat pe scenă și ne-a încântat cu vocea, zâmbetul și energia sa. Nu știam la ce să mă aștept, mai ales că m-am dus strict fiindcă era fucking Enzo pe scenă! Am descoperit un om talentat, amuzant și care chiar știe să încânte publicul. Deja am pus la favorite câteva piese și dacă am vreun regret, este acela că am plecat fără să cumpăr un CD/ vinyl.

Michael a coborât de pe scenă pentru a fi mai aproape de public. A fost momentul în care toate fetele au început să țipe de emoții și a fost nevoie ca paznicii să fie cu ochii în patru pentru a se asigura că artistul rămâne cu hainele pe el. La întoarcere a împrumutat un steag curcubeu și a ținut un scurt discurs despre egalitatea în drepturi, acesta fiind susținător al comunitaății LGBT.

Seara s-a încheiat cu o piesă lentă și un alt discurs. De data aceasta a vorbit despre iubire și le-a mulțumit bărbaților prezenți în sală. Conform artistului, bărbații au venit doar ca să se asigure că nevestele lor will behave :))

Momentul meu favorit a fost când a interpretat piesa Everything’s Burned. Am găsit pe Youtube o porțiune cu concertul de la Londra din iunie 2016 în care cântă acea piesă și puteți vedea cât de energic este pe scenă.

În încheiere, vă rog să aruncați un ochi și pe instagram. Acolo pun poze cu majoritatea evenimentelor la care particip, inclusiv cu zâmbetul acesta de milioane:

https://www.instagram.com/p/Bj12fw0FPjW/