Prima oară la Glamour Beauty Festival

Glamour Beauty Festival 2018

Nu mă consider aptă să vorbesc despre beauty și make-up, dar am fost convinsă să particip anul acesta la Glamour Beauty Festival. Mulțumesc Găbița fiindcă ai tras de mine, căci tare mult mi-a plăcut 😀

Ne-am achiziționat bilet pentru ziua de sâmbătă, iar în bilet intră participarea la festival (workshops și posibilitatea de a încerca și cumpăra produse la preț redus) și un goodie bag. Evenimentul a avut loc la Hanul Gabroveni, o locație fancy din centrul vechi.

Am primit fooooarte multe produse pe care abia aștept să le încerc, iar câteva sunt de la Lancome, brand pe care personal nu aș da banii fiindcă încerc să am cât mai puține produse la prețuri accesibile. Also, le-am cunoscut pe Mihaela și Ana. Săriți cu inimioare <3

Primul workshop la care ne-am dus a fost cel despre îngrijirea părului susținut de Camelia Negrea. Am învățat să nu îmi mai bat capul cu avocado, ou și alte alimente puse în păr și să mă bazez pe uleiuri. Chiar astăzi mi-am făcut o mască pentru păr și mi-am acoperit părul cu un prosop fierbinte. Adică…ud? Exact! Nu știu să explic procesul, dar dacă părul este ud au efect tratamentele.

După ce ne-am dus să ne facem poze peste tot și cu greu ne-am abținut să nu cumpărăm produse de make-up, am fost să vedem cam ce este pe la fiecare stand. Mi-a plăcut cel mai mult felul în care au decorat cei de la Rimmel London, ca un fel de cort boho în care te puteai ascunde.

Ieri s-a întâmplat să ne intersectăm cu mitingul PSD, Pride și victoria Simonei, așa că majoritatea oamenilor aveau alte planuri. Așa că după ce am luat masa am profitat de vremea frumoasă pentru a face câteva poze.

gabrielaeliza.ro

Ultimul workshop la care am participat a fost cel despre make-up susținut de Andra Manea. Chit că eram obosite, a fost cel mai frumos workshop și chiar mă gândesc serios că ar trebui să învăț mai multe despre arta machiajului. Andra este o persoană foarte dulce și îmi place că este adepta less is more. Vă spun sincer că workshop-ul ei a făcut să merite toată experiența și aș fi plătit biletul doar să o văd pe ea.

Cu toate astea, este ceva ce nu mi-a plăcut. Exista o zonă de food & Drinks, dar nu am înțeles de ce nu a intrat în preț măcar apa, ori o gamă variată de produse pentru haleală. Nu mă deranjează să dau banii pe mâncare, mai ales că nu erau prețuri de să îți cadă fălcile, dar majoritatea produselor erau dulci. Puteau ele să fie vegane, bio și ce or mai vrea, dar am văzut doar tarte, brioșele, ciocolățele și produse de patiserie. Băi fraților, dar o salată? Un cocktail?

Așadar, cu bune și cu rele, dragă Glamour Beauty Festival, ne vedem la anul!

 

 

P.S. Nu mă supăr dacă dați double tap la pozele de pe instagram 😀

https://www.instagram.com/p/BjzSZWklKbv/?taken-by=bravoandreea.ro