Kawaii Box- cutia de subscripție din Japonia pentru luna iunie

Cutie subscriptie Japonia

Săptămâna trecută am primit avizul de la poștă pentru o cutie de subscripție din Japonia, Kawaii Box, cea pentru luna iunie. Ținând cont că data trecută așteptasem o lună, m-a mirat că am primit cutia pentru luna iunie atât de repede. Nu am să înțeleg niciodată de ce pachetele de la același furnizor, către același destinatar și cu același traseu ajung la orice dată are chef Poșta Română.

Kawaii Box este o cutie drăgălașe cu produse din Japonia care se livrează lunar la oficiul poștal apropiat de casa ta.

Revenind la conținutul cutiei, de data aceasta au fost mai bine ambalate produsele. Cutia este simplă, de carton, dar acum fiecare produs a fost ambalat individual, ceea ce le-a păstrat în siguranță și nu am mai observat defecte.

Conținutul Kawaii Box (cutie de subscripție din Japonia) luna iunie 2018

 

Jucării:

  • Sushi Squishy: De data aceasta a venit ambalat și are o textură diferită față de cel din prima cutie. Acesta este mult mai moale, dar e prea drăgălaș ca să risc să îl pun la chei și să îl pierd;
  • Breloc Hamster: Ador hamsterii, ba chiar mă gândesc să am din nou un mititel blănos în cameră. Acesta a mers direct agățat de rucsacul meu pentru muncă;

Papetărie:

  • Sticky notes Moonim: În caz că nu aveam destule sticky notes. Sunt 4 modele și nu știu de ce este fetița aceea așa nervoasă, dar mă amuză teribil;
  • Pai verde cu gogoașă atașată, care de fapt e pix! Eram atât de aproape să îl folosesc pe post de pai…
  • Stickere cu chesiti grăsune: Nici stickere nu aveam destule. Au zburat direct in bullet journal.

Dulciuri:

  • Mochi (Japanese Rice Cake) Hello Kitty: Nu mai încercasem acest desert. Au gust de bezele cu gem de căpșuni în mijloc. Mai vreau!
  • Jeleuri cu aromă de struguri (într-o formă ciudată de am crezut că sunt ștampile): Pe acestea nu le-am gustat. Par foarte tari și prefer să le păstrez în frigider doar ca să mă holbez la ele.

Others:

  • Bentiță cu urechi: deseori când mă machiez/demachiez îmi pun o astfel de bentiță, dar una cu urechi lipsea din colecție;
  • Forme pentru panda: Nu știu să vă explic ce este acesta. Tot ce înțeleg din poze este că pot crea un urs panda dacă folosesc acele forme când pregătesc orezul +algele. Nu mulțumesc Kawaii Box. My place it is not in the kitchen! 
  • Suport pahar cu iepuraș: Nu am idee de ce toate suporturile mele pentru pahare sunt din hârtie. Acesta este din silicon și se lipește nițel de suprafața pe care îl pui. mami o să fie foarte fericită că nu voi mai lăsa urme pe birou.

Dacă vrei și tu o cutie Kawaii comandă de aici. 

Voi aștepta acum cutia pentru luna iulia căci tematica este: Summer Festival. După aceea cred că voi încheia subscripția. Nu de alta, dar umplu casa de jucării :))