World of Instagram 5

bravoandreea.ro
Foto: mariuscalin.ro

Ieri am fost la ediția cu numărul cinci a evenimentului World of Instagram. În caz că nu era evident din titlu. De data aceasta invitații au fost Mihnea Ratte (omul cu poze blană), Adrian Dan, Andreea Balaban și un Mariciu absent căci concediu cu autorulota.

Recunosc, m-am dus pentru Balaban. #teamBalaban is a strong team și nu vreau să ratez vreo ocazie în care o pot asculta pe minunata făptură cum grăiește. Este superbă, ar turui ore în șir și nu te-ai plictisi, iar simțul umorului e la locul lui. Melinte a fost și ea prezentă să filmeze toată nebunia și așteptăm cu interes vlogul.

Ce am aflat la World of Instagram 5 și doresc să aplic pe viitor?

Am trecut informațiile prin filtrul meu de înțelegere și am ales doar câteva fiindcă de exemplu Mihnea nu consideră că ai nevoie de un echipament scump pentru a face treabă bună, în timp ce Andreea investește în mod constant și lucrează intens la profilul ei de Instagram.

  • Studiază-ți aparatul (ori telefonul): De câteva luni mă joc cu primul meu DSLR. Să îi fac setările și să îi învăț meniul mi se pare foarte complicat. Am făcut rost de materialele necesare însă de fiecare date am făcut poze la noroc. Intenționez ca vara aceasta să iau în serios treaba căci risc să ratez oportunitatea unor poze faine fiindcă uit să modific un nenorocit de ISO;
  • În continuarea primului punct, îmi doresc ca după ce îmi învăț aparatul să învăț să editez. De pozat în RAW deja o fac și apelez la Marius când am nevoie de oleacă editare. Thankies <3
  • Nu uita de latura umană. Chit că Instagram este sufocat de HDR, saturație și mult photoshop, nu strică să postezi un portret fără facetune ori o poză cu pisici;
  • Să nu mă dau bătută și să nu mă raportez la succesul altora. Da, știu, clișeic, auzim acest discurs peste tot. Doar că atunci când o auzi pe Andreea Balaban că până și ea credea că nu va reuși, ori că o afectează haterii, parcă începi să nu te mai simți precum ultimul outsider.

În continuare îmi este teamă să mă bag în seamă. YEY! Le mulțumesc mult celor care vin la mine să îmi vorbească. În caz că nu v-ați dat seama singurul meu mod de comunicare e oferirea de inimioare pe internet. Cu toate astea, am făcut poze cu dragele de Ștefana Olaru, Andreea Balaban și Andra Melinte. SUPERBE!

world of instagram 5

Mulțumirile de rigoare

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără Laura Pîrlog,Lidl Romania, calif , Disaronno, La Roche-Posay, NISSA, LAMONZA, PureShapes.ro, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti și minunata locație: Grădina Dorobanți.
Parteneti media: IQads, SMARK, Laboratorul de Online, IQool, Out and About, Cris+ina, Sabina Cornovac, Marius Calin, Promovez România, Descopera Bucurestiul, Alina Anghel Blog, PRwave, Business24, Ziare.com

P.S. e BALABAN nu BĂLĂBAN! :))