UniVRse, World of Instagram și un loc fain pentru poze

https://www.instagram.com/gabriela8235/

Ce mai faceți? Eu încă încerc să mă conving că s-a terminat vacanța și că trebuie să mă pun pe treabă. Până pregătesc articolul despre mini-vacanța în Barcelona și un altul în care voi explica de ce #wizzairsucks , m-am gândit să bifez repejor câteva ponturi/ idei pe care le-am acumulat de curând.

În primul rând, dacă v-a plăcut filmul Ready Player One vă recomand UniVRse (cea mai mare sală de jocuri în realitate virtuală din România) Îi găsiți pe Calea Moșilor nr. 21. Deschiderea a fost pe 14 aprilie și cum sezonul doi din Westworld e după colț, eu un abia aștept să le trec pragul.

A doua chestie pe care vreau să v-o spun este că azi am fost la #worldofinstagram și am aflat câteva informații faine încât îmi vine să îmi deschid încă 3 conturi de instagram! Ce am aflat?

  • Dacă instagram a zis 30 de hashtags, nu te sfii să le folosești pe toate. Trebuie să le pui în 3 calupuri. Adicăteala, 10 hastag-uri scurte, 10 medii și 10 lungi. Tot legat de hashtags, fă research chiar pe instagram. Nu te uita doar după numărul de postări. Verifică (virgulă) cât de des sunt folosite hashtag-urile pe care intenționezi să le pui ca să vezi dacă mai sunt relevante – tips de la Cristi Ungureanu
  • Dacă postezi poze de travel, asigură-te că în țară nu sunt condiții meteo opuse. Nu poți pune poze de la plajă când în țară e iadul alb. De asemenea, dacă ai fost într-o călătorie, postează pozele de acolo într-un interval de maxim o săptămână – tips de la Sandra Bendre
  • Dacă te cheamă Delia poți să postezi ce vrei. Urcă cele 20 de poze într-o zi și mai ales cele i în costum de baie din nu știu ce țară din Asia – tips de la subsemnata :))

A treia informație (cea importantă), este că am găsit o locație foarte tare de făcut poze. Sigur ați văzut că la Piața Victoriei, foarte aproape de Guvern au luat naștere câteva clădiri noi de sticlă. Draga mea prietenă, obosită după o zi caniculară de pozat în Herăstrău, s-a mai lăsat pozată și la o masă ascunsă undeva în spatele 5ENSI. Este fix zona aceea de lângă stația de metrou cu multe mese pentru haleală.  Ideea de a poza prin geamul clădirii  este 100% a Elizei, pe care o puteți admira în pozele următoare:

P.S. Un follow nu strică 😀

https://www.instagram.com/p/BhZZiI1hjF5/?taken-by=gabriela8235