Film: Fără zgomot/ A Quiet Place

Paramount Picturesq

M-a dus Marius la premiera filmului Fără zgomot/ A Quiet Place ca să râdă de mine căci sunt o fricoasă.

Filmul se numește Fără zgomot fiindcă singura regulă de supraviețuire este să nu faci zgomot, dooh! Asta mi s-a părut foarte interesant căci te provocă si pe tine ca spectator să respecți regula. Pentru mine a fost greu fiindcă sunt acel spectator care vorbește la filme (nici eu nu știu cum de nu m-au dat afară până acum)

Pe scurt, niște creaturi extraterestre se pogorăsc pe pământ în 2020 și vânează orice face zgomot.  În centrul atenției este o familie cu 3 copii, iar ei par printre puținii supraviețuitori din zonă. Creaturile sunt foarte rapide și cum faci un zgomot, pac, apar de nicăieri și îți dau una de te faci țăndări.

Filmul acesta mi-a amintit de The Walking Dead. De ce? Fiindcă multe lucruri nu se leagă.

10 nelămuriri după acest film:

  1. În acest tip de situație copiii nu ar supraviețui. Când primești hrană, medicamente și căldură cu porția este normal să se moară pe capete. Copiii și bătrânii ar fi primele victime. În plus de asta, timpul de joacă dispare. Cum de au supraviețuit 3 copii în aceste condiții?
  2. Nu lași mezinul familiei să meargă în spate. Ce părinți își lasă copilul nesupravegheat când creaturile alea sunt cu urechile pe ei ca pe butelie???
  3. Cum au făcut sex? În timpul actului sexual se face zgomot. Cum de nu au făcut zgomot? Și-au pus pernele pe față?
  4. DE CE AI FACE UN COPIL ÎN ASEMENEA CONDIȚII? Lory revine pe marile ecrane!!
  5. Familia asta supraviețuiește cumva mai mult de un an și cu toate astea …un CUI le vine de hac!
  6. Știm cu toții că un rău nu vine niciodată singur, dar evenimentele nefericite se întâmplau succesiv, de parcă mă uitam la o nouă parte din Destinație Finală;
  7. AMC realizezi că fata ta dispare, dar omiți să specifici că nici măcar nu erai atentă la ea. Bă deloc!
  8. Vei reuși în viață doar dacă vine apocalipsa. Capul familiei devenise vânător, savant, centralist, 3 în 1 ca cafeaua. Soția sa era gata de rezidențiat la ce skilluri adoptase;
  9. De ce ai plânge că nu te iubește tati, dar nu plângi când realizezi că puteai să îl salvezi, dar nu ai făcut-o!?
  10. De ce cuiul a atacat o singură dată?

Cu toate astea, filmul e numai bun pentru a-ți duce prietena să te ia în brațe de spaimă :)) Plus că în rolul principal este Emily Blunt aka. tipa din The Girl on the Train.