V for Vintage, Digital Divas și alte chițibușării

*Sâmbătă am dat o fugă la V for Vintage. Ediția cu numărul 20 a fost organizată în cadrul clădirilor Landmark (față în față cu SNSPA Povernei)

Expoziția era împărțită pe 3 categorii: creațiile studenților de la UNARTE, Vintage și designeri contemporani. Preferata mea a fost ultima căci am căzut acolo câteva creații care mi-au luat ochii. Cam piperate pentru bugetul meu, așa că m-am mulțumit să le admir din depărtare.

 

La partea de Vintage, mi s-au părut puține exponate, însă prețurile la accesorii erau foarte bune. Am văzut cercei cu 35 de lei și broșe (nu îmi amintesc prețul) din epoca Eduardiannă și Victoriană.

Din păcate, evenimentul a coincis cu Instafestival și Color Run și nu a fost foarte multă lume.

 

*Mâine mă duc la Digital Divas și ca de obicei, îi voi ține pumnii Andreei Balaban. Sper să plece acasă cu premii de la toate cele 4 categorii la care este nominalizată (Best Youtube Channel in Fashion & Beauty; Best Beauty Instagram Account; Best Beauty Blog și People’s Choice awards )

Evenimentele marca Evensys sunt mereu o reușistă, dar pentru acesta am o slăbiciune căci îmi place să văd că se schimbă conceptul de divă în România

 

*Tot săptămâna aceasta, joi,26 aprilie se lansează un nou joc de monoply ediție limitată- Berăria H. Se subînțelege unde are loc, nu? Dacă doriți să participați grăbiți-vă să vă faceți rezervare aici.

 

*Iar pentru fetele care nu au aflat încă, în fața Sky Tower este un cort cu produse high-end la prețuri reduse. Eu mi-am luat un set de produse (travel size) de la Clinique cu 40 de lei și mi-au picat ochii pe un set de 3 rujuri MAC la prețul de aproximativ 120 de lei. Vă rog să vă înmânați cu răbdare, căci se stă la coadă și cu cardul plin 😀