Film: Sicario 2 Day of the Soldado

Sicario 2
Star2.com

Nu știu cum se face că eu niciodată nu văd filmele în ordine cronologică. Sărind peste acest aspect, am văzut Sicario 2, un film de acțiune de la care nu aveam mari așteptări. Am urmărit filmul cu sufletul la gură și am ieșit din sala de cinema nerăbdătoare să îl văd și pe primul.

Sicario 2 este despre droguri, teroriști și decizii greșite.. Nu avem un Trump care să ridice garduri, dar avem cartelurile mexicane care infiltrează teroriști în SUA. După câteva atacuri care s-au soldat cu morți, agentul Matt Graver este chemat să rezolve situația. Acesta își impune propriile reguli și apelează la Alejandro, un fost avocat a cărei familie a fost ucisă la ordinele unui mafiot mexican.

Mai exact, cei doi au fost angajați să o răpească pe fiica șefului unui cartel pentru a inflama conflictul doar că lucrurile nu merg chiar conform planului. Timp de 122 de minute ești ținut în priză și o să crezi că în orice moment operațiunea se va sfârși foarte urât pentru toți cei implicați.

Mi-a plăcut foarte mult de Alejandro, genul acela de personaj de care ajungi să te atașezi, iar de restul m-am amuzat fiindcă nu păreau să gândească înainte de a acționa.

Filmul este valabil pe marile ecrane din 29 iunie 2018.