Tuturor băieților pe care i-am iubit 2 – ce știm până acum

Tuturor băieților pe care i-am iubit 2

Trailer-ul oficial pentru filmul Tuturor băieților pe care i-am iubit 2 a apărut în sfârșit. Se pare că Sfântul Valentin ne va prinde anul acesta urmărind aventurile lui Lara Jean. Deși este unul foarte siropos și clar depășesc vârsta publicului țintă, filmul acesta a reușit să mă cucerească și sunt foarte nerăbdătoare să aflu ce se va întâmpla mai departe.

Pe lângă afinitatea mea pentru filmelele pentru copii și adolescenți, Tuturor băieților pe care i-am iubit/ To All the Boys I’ve Loved Before ocupă un loc special pentru mine. Pentru destul de multe luni, articolul despre primul film a fost cel mai citit de pe blogul meu și în continuare o duce destul de bine în căutări. A fost ceva ce am scris din simpla dorință de a exprima opinia mea despre film și în continuare consider că povestea este destul de drăgălașă. Este trasă de păr? Nu prea are logică? Personajului masculin i se iartă multe doar pentru că arată bine? Bineînțeles că da, dar asta nu m-a oprit din a-l viziona de două ori.

Tuturor băieților pe care i-am iubit 2 TRAILER:

Ce știm până acum despre film?

Din trailer și din declarațiile actorilor (căci nu am citit cărțile) aflăm că în partea a doua a filmului vom descoperi la cine a ajuns ultima scrisoare. În To All The Boys I ‘ve Loved Before deși au fost trimise 5 scrisori, am cunoscut doar 4 destinatari: Peter, Josh, colegul gay din liceu și încă un tip care apare la final. Cu toate acestea, nu ajungem niciodată să îl cunoaștem pe John Ambrose, însă acest lucru se va rezolva în partea a doua.

To All The Boys 2: P.S. I Still Love You va fi despre triunghiul romantic creat dintre John, Peter și Lara. Se pare că Lara încă mai are sentimente pentru John, însă ea are acum o relație cu Peter, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor complica. Întrebarea este: cu cine va rămâne?

Încă dinainte de acest trailer a fost confirmat și cel de-al treilea film, iar asta mă bucură fiindcă îi vom mai vedea pe Noah Centineo și Lana Condor făcându-și ochi dulci. O altă veste bună este că în filmul de anul acesta se va alătura și actorul Ross Butler, care în realiatte este foarte bun prieten cu Noah.

https://www.instagram.com/p/BvuWpTgATJk/

Conform IMDb, cel de-al treilea film, To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean va apărea tot în 2020. Cel mai probabil va avea premiera în perioada Crăciunului așa că pregătiți-vă pentru un an plin de drăgălășenii marca Netflix.