Ce cred eu despre filmul To All The Boys: P.S. I Still Love You

filmul To All The Boys PS I Still Love You
Foto source: IMDb

Am văzut de curând filmul filmul To All The Boys: P.S. I Still Love You, cea de-a doua parte din trilogia To All The Boys I’ve Loved Before, inspirată de cărțile cu aceleași nume, scrise de autoarea Jenny Han.

Eu una am o relație specială cu această serie, deoarece artiolul în care vorbeam despre primul film, s-a bucurat de mii de cititori și ocupă în continuare locurile fruntașe în căutările Google. A fost o premieră pentru mine, mai ales fiindcă scrisesem pentru că pur și simplu l-am considerat (still do) un film drăguț, perfect de văzut (și revăzut) în orice moment.

Fimul To All The Boys: P.S. I Still Love You este teen-com-drama cu care Netflix deja ne-a obișnuit, doar că acest film are un casting foarte popular. Lana Condor, Noah Centineo, Ross Butler și Jordan Fisher sunt protagoniștii celor 99 de minute de poveste de dragoste între adolescenți.

Primul film s-a încheiat cu Lara Jean și Peter Kavinsky declarându-și sentimentele reale și ne-au făcut să credem că vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Dacă lucrurile stăteau așa, nu ar fi existat trei cărți, prin urmare, nici atâtea filme. Cea de-a cincea scrisoare de dragoste și ultima, a ajuns la misteriosul John Ambrose, cel despre care toată lumea spunea că e prea departe pentru a primi măcar scrisoarea. Well, nu doar că a primit-o, dar a dat un reply în care ne-a pus pe toți în CC și a mai și venit să facă voluntariat alături de Lara.

Acțiunea filmului se axează pe conflictul dintre Peter și John, în timp ce Lara pare destul de confuză în postura de iubită oficială, neștiind cum să se poarte în acest caz. Deși în majoritatea timpului mi-a dat impresia că își dorește un viitor cu John, nu au lipsit nici scenele lovey-dovey și oleacă cringe cu Peter. În opinia mea, toate stângăciile Larei se datorează faptului că nu mai fusese niciodată într-o relație, așteptările ei se ridicau la nivelul romanelor de dragoste pe care le îndrăgește, și nu oricine se confruntă dintr-o dată cu două crush-uri luptându-se pentru inima ta.

Concluzii despre filmul To All The Boys: P.S. I Still Love You

Recunosc, filmul nu este la fel de bun ca primul, dar asta pentru că e mult prea previzibil. Deși scenariștii încearcă să creeze conflict și să ne facă să alegem o echipă (team Josh sau team Peter), finalul este fix ceea ce te aștepți să fie. În concluzie, un film drăgălaș, bun de văzut de Valentine’s Day și minunat dacă l-ai îndrăgit pe primul.

Cu cine rămâne Lara Jean la final?

La finalul filmului To All The Boys: P.S. I Still Love You, Lara Jean rămâne cu Peter Kavinsky .